16

Столичанин

преди 4 години

Като не искате топлофикация що не си купите къща на село. Крайно време да разберете че собственост за десетки хиляди евра иска разходи. И като живеете в режим на съсобственост в някой блок трябва да се съобразявате и с тях ако те се отопляват на парно. Като не ви харесва купете си самостоятелна къща съобразно Вашите доходи

15

Анонимен

преди 4 години

Това е дружество със законово гарантиран грабеж! Никога няма да допуснат да фалира.

14

Munchen_DE

преди 4 години

Няма риск, спокойно. Ще ни дерат и тази зима, няма да ни се размине!Цените са в пъти над себестойността, печалбата огромна, а пък имали дълг, да бе да!Даваш 250 лева в студен месец и отново мръзнеш...

13

tzvetabg2018

преди 4 години

Хубаво,ама с пияници и крадци не се ръководи държавно дружество!Ще Ви изяде главата тези далавери в дружеството - крадци,но не само то държавата но и от европарите!Докога,г-жо Фандъкова ще си затваряте очите за това!

12

Поли

преди 4 години

Оц Земляне не работи топла вода от ТЕЦ София ?? Защо не е по евтина топла вода ???? Какви ремонти се правят в Оц Земляне никакви при такав Директор ??..Пияни се оставят да работят други се съкращават ?..

11

Анонимен

преди 4 години

По добре да фалира само това е начина да се откажеш от тях!!! Неплащайте за да се случи!

10

Хахахааааа.

преди 4 години

АМИ МАЯ КОСТИНБРОДСКА, НЕ ВИ ЛИ ОПРАВИ С ТОПЛОТО, БЕ....ХАХАХААААА .....??!!!ТЕ СЕГА ВЕЧЕ, ШЕ ВИДИТЕ БЕЛ БИВОЛ ПОСРЕД ЗИМА!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

При тези цени да имаш такива дългове! Това се дължи на лошо управление, ниска събираемост и крадене на едро! Или се вкарвайте в пътя или ние, редовните клиенти, ще ви фалираме накрая!

8

софиянец

преди 4 години

Язък! Така се надявах да фалират!А у дома си имам и печка на кюмюp...

7

А...

преди 4 години

...аз съм спокоен. От десет години нашият блок не ползва парно, а аз от пет години не ползвам вода. Трябва да ви кажа че се родих.

6

Казуар

преди 4 години

Крайно време е на големите длъжници да се започне продажба на апартаментите им. Така бързо ще намерят пари да изплатят дължимите сметки. Иначе се увеличава цената на парното и се увеличават сметките на редовните клиенти. Прави се социална политика за чужда сметка.

5

bzzzzz

преди 4 години

Това за летните месеци ли говорят???

4

Ще има

преди 4 години

Но на каква цена?

3

Анонимен

преди 4 години

То пък само това оставаше! След стотиците левове взети неправомерно от всеки от нас, остава и на студено да ни оставят.

2

Анонимен

преди 4 години

НИЕ НЕИСКАМЕ ПАРНО !

1

Victimized

преди 4 години

"Няма страшно, парно ще има" от устата на Топлофикация София звучи направо заплашително.