60

Анонимен

преди 4 години

РОСАТОМ ОБРАЗЕЦ ЗА НЕПРЕДВИДЕНИ ЕКСПЛОЗИЙ!!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Преходът към пазарна икономика в Китай не стана така и това обяснява много неща

58

До Анонимен 63

преди 4 години

Криминалния преход се осъществи от тези които навремето национализираха, за да има после отрочетата им какво да приватизират. 30-те години за които говориш другарю си бяха и все още са времето на посткомунизЪма. Това е периода на безвремие след един тотално сбъркан строй, когато на българина ще му се наложи да открива наново колелото и топлата вода ... !!!

57

До Анонимен 61

преди 4 години

Олигарсите капиталисти в раССия се пръкнаха от структурата на КаГеБе, чийто типичен представител е и товарищ путин ... !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Имаше 30 години да се подготви страната, но все сме си на кривата нива с куците волове нейде там под кривата круша.Къде е тази динамична икономика с висок растеж, която осигурява преподставки за пълна заетост и растеж на доходите? Иначе има международни споразумения и всеки емигрант има право да иска възсъединяване със семейството си. С мантри как соца бил "концентрационне лагер" на демократите събудилисе на 11ноември 1989 г., не може да се прикрие историческия провал на криминалния Преход завършващ с демографска катастрофа

55

Боби

преди 4 години

До мазепа"Анимацията на тази ракета беше по-впечатляваща, по-евтина, по-безопасна и ракетата винаги стигаше целта си."ЕХ ЕКСПЕРТИИИПроекта за сухоземна версия е приключил.Колко пъти да ви казвам че когато един наземен комплекс(дори и мобилен) се опитатате да го качите на кораб - винаги има технически трудности. Още по-големи трудности има когато правите версия за подводница - изстрелване примерно през торпеден апарат.

54

Анонимен

преди 4 години

До 60 Путин не е създал тази система на " олигархичен капитализъм", а я унаследи от Елцин. Плюс това тази система на олигархичен капитализъм е прекопирана под индиго от модела на американския капитализъм. Путин заяви, че не може да се занимава със смяна на модела, защото това ще означава нови преходни сътресения и загуба на историческо време. Той респектира олигарсите и ги отстрани от властта, поставяйки ги под контрол. Смята се,че от Русия са изсмукани към 3000 млрд долара, но това става при елцинския криминален безпредел

53

До Анонимен 58

преди 4 години

Няма как да си подготвен за свободния свят, ако 45 г. си живял в концентрационен лагер от *** тип и си охранявал южната граница на великия *** союз, който в един момент падна в жертва на собствената си несъстоятелност и прерасна в Олигархичен капитализъм от путински тип ... !!!

52

До Анонимен 56

преди 4 години

Връщаха се защото семействата им оставаха тук и ако не се върнеха близките им щяха да бъда репресирани, а ходеха в страни от третия сват - Арабски Джамахирии управлявани от Аятоласи - диктатори, от които пак нямаше как да избягат и които нашите другаре подкрепяха защото се бореха с/у "Американския империализъм" и "Упадъчния западен капитализъм", както те тогава наричаха цивилизования свят ... !!!

51

Анонимен

преди 4 години

До 53 Четвърти още навремето се ожени в Гърция; Като се върна ми каза: "Искам да направя в България, каквото направих в Гърция, но нещо не става." Не съм против отворения свят, но встъпвайки в него трябва да си равностоен и подготвен, иначе ти изсмукват най-ценният ресурс - хората.Както се пее в една песен:"На света България е само една - нашата мила, родна страна."

50

Анонимен

преди 4 години

До 53 Имам познати, които по онова време емигрираха (чрез екскурзия или работа в чужбина). Единият със семейството си отиде във Франция, другият в Германия. След много време единият ми каза: "Участта на емигранта е горчива", другият ми писа:"Уморени сме, много сме уморени." Това ме очуди. Чак като станах и аз емигрант разбрах какво е искал да каже; Трети заминаха от Африка в Америка, но по време на кризата загубиха много

49

Анонимен

преди 4 години

До 53 По времето на соца много хора работиха в чужбина, за да спечелят пари - кой в Либия, кой в черна Африка, че кой даже в Куба, но след това се връщаха тук зад "бодливата тел", защщото имаха осигурена работа, спокоен и сигурен живот. Хиляди хора работеха като шофьори на тирове в международния транспорт, но нямаше масови бягства между тях. Така че,сори, но тая теория за "бодливата тел" издиша отвсякъде.

48

Анонимен

преди 4 години

да ви имам проблемитедържавата стана *** те *** като *** кво ставало в русиятапродължавайте изпълненията

47

Анонимен

преди 4 години

Измислете лек за рака, измислете как да се оперира счупена ръка, без да ти пробиват костта и да колабираш от болки ! СТИГА вече с тези оръжия !!!!!!!!!!!!!!!!!

46

До Анонимен

преди 4 години

" ... абе ние и без бомби намаляхме с 2 милиона ... " ... не сме намалели другарю, просто тези 2 милиона станаха част от един отворен свят, от който ние преди перестройката бяхме отделени с една бодлива тел, зад която се стреляше на месо и целият свят извън нея ни беше Враг, по заказу на едни другари и товарищи, за които руския език беше станал матерен ... !!!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Капиталистическия икономически модел се крепи на непрестанно нарастващо потребление което пък изисква все повече суровини и енергия. Климатичните промени превръщат плодородни земи в пустини.Аралско море го пресушиха комунистите - умните руснаци ако не си спомняш.

44

Анонимен

преди 4 години

Американците удариха стартовата площадка с новото си оръжие, а рашките мислят, че станала авария.Ха-ха!

43

Анонимен

преди 4 години

абе ние и без бомби намаляхме с 2 милионатия отк.ачал.ници се пенят за русиятапълно с и.ди.отиприготви ли са ви нова чума а вие си плямпайте за русиятатова че сте плюли русия няма да ви помогниама щом само това можете продалжавайте

42

До "Българин

преди 4 години

" ... Напред с братска Русия ..." ... Ако твоята майка е рушкиня и брат ти е полурушняк, моите роднини са българи ... така че не смесвай името си с моето ... !!!

41

Анонимен

преди 4 години

Капиталистическия икономически модел се крепи на непрестанно нарастващо потребление което пък изисква все повече суровини и енергия. Климатичните промени превръщат плодородни земи в пустини. Все по-осезателен е недостига на прясна вода. Преселението на цели народи вече започна. Така, че споко- войните ще стават все по-ожесточени. Големите държави се готвят за тях а малките ще бъдат пожертвани, независимо в какви военни или политически съюзи участват.