29

Анонимен

преди 4 години

Абре макета, шо стана сега!? Кой ке ви пере насраните ***!? На Тито ли ке се молите, на Гошо от Ковачевци(пернишко) ли ке се молите, а може и на Сталин да му се помолите! Арно ви го втепая Данайците(гърците)!!! Дано да ви дойде малко акъл у тия кухи хралупи дек ги носите само за баланс и се светнете, че сте били час от България и сте чисти Българи(болшенството от вас)!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Кух си, ромейче.

27

Анонимен

преди 4 години

Избираи...по пъстери или на дървета ...кух

26

Анонимен

преди 4 години

Александър Македонски е македонец, следователно БЪЛГАРИН.ОСТАНАЛОТО СА ВИЗАНТИЙСКИ КРАЖБИ И СЕМИТО-ЕТИОПСКИ НОМЕРА НА ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ЮЖНА САХАРА НАРЕЧЕНИ ГЪРЦИ.

25

Анонимен

преди 4 години

"по това време българите не са състествували още.не са за вас тези въпроси"*** кух.

24

Анонимен

преди 4 години

А бе какво коментирате за великиа Александър ,елини ,езици ,македонци.по това време българите не са състествували още.не са за вас тези въпроси

23

Анонимен

преди 4 години

някога може и да е имало елини! после разни мигранти и навлеци от близкия изток и северна африка се писали ромеи, демек наследници на рим! оттам идва и "кесар", демек от римското "цезар" после същите решили, че е срамно да си ромей и се прекръстили на византийци! сега пък станаха гърци! абе нещо тая история много заприлича на северномаЦедонска!

22

Анонимен

преди 4 години

Сега на жителите на областта Северна Македония им остава да ползват само българската история и след влизането им в Европейския съюз, и отварянето на границата, всичко ще си дойде на мястото.

21

Дионисиу Димитриас

преди 4 години

Миналата година в ЛАХОР И НЮ ДЕЛХИ , ИНДИЯ направи триддневен празник в ЧЕСТ НА ГРЪЦКАТА КУЛТУРА И АНТИЧНО ВОЕННО И ЦИВИЛНО ВЕЛИЧИЕ !! -- В ЛАХОР И НЮ ДЕЛХИ = КРАЙНИТЕ ТОЧКИ НА АЛЕКСАНДРОС МЕГАС ЗАВОЕВАНИЯТА , И СЪЗДАВАНЕТО НА ПАН-- ЕЛЛИНСКАТА КУЛТУРНА ИМПЕРИЯ !

20

Анонимен

преди 4 години

Елините са изчезнали и на тяхно място са дошли ромеите, които сега наричаме и византийци. После дошли турците и как са се формирали днешните гърци, един бог знае. Гърците твърдят, че са елини, но не са. При това на територията на днешна Гърция е имало държави, които не са били на племената на елините, като Македония например, която първоначално е обхващала малка територия около днешен Солун, който тогава не е съществувал или е бил нещо незначително малко.

19

Анонимен

преди 4 години

Илири (днешна Албания), елини, траки, пеонци (днешна Албания, Гърция и све.Македония), македони и т.н. все племена, които не са гърци и са говорели дръуги езици.

18

Анонимен

преди 4 години

Александър III Македонски или Александър Велики е по-известен по цял свят като Александър Македонски. Македоните не са гърци и Гърция доста безкруполно си присвоява чужда история.

17

Анонимен

преди 4 години

Македония първоначално е била на територията около днешния град Солун, без да включва Халкидическия полуостров. Древните елини (гърци) не са считали македоните за елини и езикът на македоните е бил различен от гръцкия.Албанаците е много вероятно да произхождат от древните илири, но това също не са гърци (елини), т.е. албанците не са гърци и езикът им не е на гръцка основа.

16

Декана

преди 4 години

С.македонците студенти в България си признават пред колгите си, че са си българи ама като седнат пред компа, започват да натискат минусите! Хаха

15

Справедливост

преди 4 години

Сега същото за българските комити!Имат право само да вдигат паметници на тито и на сръбски комунисти!

14

Един от Юг

преди 4 години

До Анонимен 9 Цял свят го знае като Александър Велики а като македонски го знаят комуноидите!

13

Ицо

преди 4 години

Ахахха колко могат да паднат смешните екс югота. Да си мълчат по добре, за да не им забранят и червения цвят на знаменцето. Никаква жал за сърбо-любците, време е този титовски проект, който те наричат "националност" да прикючи. На лъжата краката са къси в информационата ера, това е положението.

12

Вагина

преди 4 години

Монкейдония е страна без достойнство,изнасилени от гърците

11

Анонимен

преди 4 години

Браво на макетата, поне си признаха, че са крали история от Гърция. Сега им остана само нашата история, което доказва, че са си българи ама с леко промит мозък от последните десетилетия. Нищо, ще им просветне и това.

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДревните македони са елинизирани траки и те не са прадеди на сегашното население в сев. македония.