6

Анонимен

преди 4 години

Съществуват и втори най-добри условия за изкачвания в Хималаите и те са точно през тези дни на август.

5

Анжела до Радо

преди 4 години

Като знаеш поне кажи кои са тези върхове ,които са по 7000 метра с 1 ден аклиматизация. Аз точно такъв търся да кача с две жени и не искам да изкачвам Еверест .Искам точно такъв връх с базов лагер и 12ч.ходене до върха ,където можем да прекараме на върха повече време.

4

Радо

преди 4 години

И пак не са големи изискванията. Има върхове до 7000м, които могат да се изкачат с 1 ден аклиматизация и за 3 дена да си се прибрал вкъщи. Първия ден се возиш на лифт до базов лагер, спиш там и на другия ден "атакуваш върха", който не е връх а 12 часово ходене. Пак ще са малки изискванията.

3

До циник

преди 4 години

Някои там горе се самоубиват, други като теб с алкохол, бавно и мъчотелно. Преди черният ти дроб да се предаде, мозъкът ти вече напълно ще се е стопил.

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Поне по един път на...месец,да се катерят,защото някои стоят в...подножието седмица.две и хайде...хоп,пак на покрива на света,без да плащат.Не може така,трябва да има ред.Предлагам,на изкачилите и върнали се живи и здрави...нашенци,Боко да им отпуска пожизнена...депутатска заплата.Това може да...подмами доста депутати да...пробват,а знае ли човек,какво може да се случи на...слизане.

1

Циник

преди 4 години

***... С пари... Винаги ще намерят начин да се самоубият...