59

Анонимен

преди 4 години

И като стане каквото си мечтаят протестиращите, един рай ще настане... Хонконг беше финансов център, но и Каолун също беше Хонконг.Подобни изпълнения целят разрушаване на държавността, ограбване и премахване на геополитически противник. После приказки "*** тя димукрацията супер, *** те нещо не я прилагат както трябва".Станаха по-зле от комунистите тия.

58

Аз

преди 4 години

ще ги изтрепят! никой не може да каже копче на Китай...

57

Анонимен

преди 4 години

До БранникКитай се превърна в това което е благодарение на демократичния запад който им даваше работа.

56

Анонимен

преди 4 години

"Китай разглеждаше продемократичните протести... като екзистенциални заплахи, на които трябва да се противодейства почти на всяка цена."Мда... Азиатските клоаки не се променят.

55

Анонимен

преди 4 години

ХонКонг е развил много по-различно общество от останалата част на Китай. Хората имат гражданска позиция там. За това е необходимо да бъдат представени като предатели, разбойници и чужди агенти. Китай има намарение да ги абсорбира и демонстрира сила. Необходимо е да го направи, защото ако се огъне дова ще даде на останалите им граждани да видят, че промените са възможни. За това ще смажат протестиращите друг избор нямат. Жалко за месните.

54

Бранник

преди 4 години

Автор е на заплата към чужда радиостанция - остатък от студената война. След като на площад Тянамън бе унищожена шайка наемници, Китай се превърна в свръх държава.

53

Анонимен

преди 4 години

Наближава "тянанмън" 2 ! ще стане доста интересно

52

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се казва за причините за приемането на закона за екстрадация.

51

Анонимен

преди 4 години

Кофти усещане да ти се струпа китайската армия на границата.Ще го превземат кто руснаците Крим и то за минути.Тая *** няма спиране!

50

Анонимен

преди 4 години

До троловете - идва краят на вашите кумири.

49

Анонимен

преди 4 години

До 59То па някой ги пита ... а и да- много е гадни, когато искаш да направил мръсни, на тея, коти са по-добре от тебе. В това отношение, сме като дръпнатите и ние.

48

Анонимен

преди 4 години

По-скоро няколко милиона палавници ще поработят безплатно и не по специалността някоя и друга година.Гнууусен робовладелееец! Предател!!!! То и Турция е много по-бигат и напред от България! Ся искаш ли, да бехем под турски ити да се казваше Хасан българчето?!? Ааа?!? Гад Долна! Не разговаряй с мен! Вредительооооооо!!!

47

БГ

преди 4 години

Какво лидерство може да има страна на която БВП на човек от населението е колкото на България и по малко? Нормално е за страна с 5 пъти по голямо население да има по голямо БВП от САЩ Ама я погледни 1 китаец и един американец какво БВП носи

46

Факт!

преди 4 години

Китай са клоуни със застаряващо население и изцяло зависи от икономиката на САЩ и Запада.

45

До 45

преди 4 години

Е много си прав, само наш ненаситен Бочко за шепа центове,а са го курдисали самодържец на Китай,а ги е отвъдил!

44

До odpo

преди 4 години

В Щатите с един "демократичен" декрет забраниха на"частните"си фирми да имат каквито и да е взаимоотношения с един Китайски мастодонт! Та викаш комунизма е в Китай?

43

Факт

преди 4 години

След разгрома на китайските лукановци през 1989г Китай за 30 години увеличи БВП 36 пъти и вече е 60% от американския.След по-малко от 10 години САЩ ще бъдат задминати по всички показатели.Смятате ли,че Китай ще позволи на някой да го препъне,когато се е устремил към световно лидерство?По-скоро няколко милиона палавници ще поработят безплатно и не по специалността някоя и друга година.Впрочем,възможностите за натиск върху Китай стават все по-ограничени...

42

тепрорист -изтъркан

преди 4 години

Тя ККП/китайска кумунистическа партия / в целия цивилизован свят е призната за терористична и избиваща народа си партия --та един Хон Конг няма да опердашат ,ще ги опаткат като на Тя нан мън и в Хон КОНГ ще забравят думата протест...Горките хора си мислят че Запада ще ги подкрепи --да той найстина ще ги подкрепи накрая в мъката им !

41

До 47

преди 4 години

Китай и комунизъм,е тука обърка радиото,давай по сериозно!

40

odpo

преди 4 години

Демокрацията не е най-хубавото нещо, но е премливо и разбираемо от масите (гл упа ците) докато комунизма е ужасно РОБСТВО и никое свободно мислещо същество няма да позволи това да му се случи! Хонконг го очаква гражданска война, а милия ни Китай... икономическа криза, международни санкции, отлив на инвестиции и юридически лица... или казано на кратко "ДОБРА РАБОТА НА ЦРУ, ТУК ВЕЧЕ НАДМИНАХА СЕБЕ СИ!".. глупа вите *** сами, ще се прекарат...