11

Виж ти

преди 4 години

В някои американски блогове пишат, че малко след смъртта на Епстийн, бившия президент Клинтън е бил забелязан да напуска килията му държейки в ръка окървавена щанга от Зил-130, докато Хилъри облечена като клоун се е смесила незабелязано в тълпата с другите затворници.

10

Анонимен

преди 4 години

Виковете са били на Епщайн: "Не ме самоубивайте, много ви моля!"

9

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ са виновни.За да обвинят Русия.Защото знаят,че американците не са кацали на Луната и Земята е плоска.Факт!

8

IQ-то

преди 4 години

Сега. Нека стане ясно първо,че хората ползвали ,,екскорт'' от неговият организиран бизнес са неслучайни.Снимките му с политически и бизнес асове,са навсякъде по медиите. Обаче тука става дума за пари,за много пари.Парите от този бизнес са някъде и се въртят от финансови къщи и институции.Това не е просто ,,бизнес''. Да си доставчик в този бизнес,се изисква як гръб на най-високо юридическо ниво. Изглежда е бил само една брънка в цялата международна афера,и е изгорял като бушон. Просто бушон.

7

Анонимен

преди 4 години

От толкова коннспирация членове на педофилската секта без своите" членове" ще останат..Ще атрофират..Дано.Те своите деца и внуци на кой ли ги подаряват? Колелото се върти..

6

Анонимен

преди 4 години

Няма как да уму увисне гърлото на бесилото и да крещи в същия момент.... По скоро е крещял, докато са го самоубивали.

5

Брутално

преди 4 години

Самоубесил се с писъци и крещене ..... а надзирателите търпеливо и толерантно изчакали да приключи със самоубесването и когато "свършил" влезли в килията му да видят какво става . Ба Мааааму . Това е по невероятно от предишната новина как го "намерили " със синини по врата и в безсъзнание и решили че е щото искал да се самоубива . Верочтно , отново е имало писъци и крещене в килията му . Въобще много креслив ще дойде тоя Епстайн .Уникален .Други като него няма.Хем да е тайно, хем вряска ..

4

Анонимен

преди 4 години

"направете го да изглежда като самоубийство", "да г-н президент"

3

Анонимен

преди 4 години

"Епстайн умря преди час в затвора от обесване и сърдечен арест"Бах мама му какво е пък е това "Сърдечен арест"!!!!??!!

2

Анонимен

преди 4 години

Толкова влиятелни личности са замесени в тази гадост, че няма как да не са го самоубили, защото ако се разприказва ще стане голям скандал.

1

Анонимен

преди 4 години

Може би е искал да се разприказва и педофилста мрежа в Сащ е побързала да заличи следите. Много са силни като виден техен член е Клинтън