117

Иван Иванов

преди 4 години

Старите хора са казали - НЕ РЕВЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА! Гледайте си вашите, най вече са си ваши, а и у вашите нещата ама хич не ми приличат на демокрация, или пък ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ УТИПИЯ, КАТО КОМУНИЗМА.. на книга е добре, но в реалния живот.. ПОНАМИРИСВА ЗДРАВО! ;)

116

Джон Ленин

преди 4 години

До АнонименА, смееш ли да не гласуваш за товарища Путин ...??? Нали ще те посетят , потом другарите ...???

115

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПУТИН Е ИЗБРАН С НАД 70% ОТ ГЛАСОВЕТЕ- КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СИ ХАРЕСВАТ ЖИВОТА, А НИЕ И НАШИТЕ КОМЕНТАРИИ СМЕ ИЗЛИШНИ.

114

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО МИСЛИШ ЧЕ СА АМЕРИКАНЦИТЕ- Я ВИЖ КОЛКО ХИЛЯДИ СА РУСКИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ПО СВЕТА И ЯВНО ЧЕ ТЕ СА РАЗВЪРЗАЛИ КЕСИИТЕ- ЗАЩО НА КРАВАРИТЕ ДА ИМ ДРЕМЕ ЗА СВОБОДАТА В РУСИЯ.

113

джо

преди 4 години

Както е видно, никой не забранява митингите и опозицията в Русия. Иначе сега нямаше какво да коментираме. Въпросът за тяхното финансиране обаче е доста щекотлив. Там Американците са развързали кесията, но ще видите как ще им падне гарда на "опозицията" като им запорират банковите сметки. Цялата тази "мощ" я видяхме при нас при протестите срещу правителството на Орешарски.

112

Хахахааааа.

преди 4 години

Те са посяти вече.Джуджи само ги полива.

111

Аноним

преди 4 години

Империя на Злото !

110

Анонимен

преди 4 години

До 123 Българин - Ти пък откога стана българин, бай Хасане?

109

Анонимен

преди 4 години

Навалнистите едвам събраха 50 000 души на митингите в цялата страна, в Москва на последния митинг имаше 20 000, повече от половината от които - активисти от съседните на Москва региони. Путин е подкрепян от 56 процента от руснаците, докато например Борис Джонсън в Англия събира 31 процента подкрепа и 41 процента неообрение.

108

Анонимен

преди 4 години

До Татар РамазанОтносно отношението на Русия към чеченците защо не питаш Рамзан Кадиров? Струва ми се, че неговото мнение по този въпрос е коренно противоположно от твоето.

107

Анонимен

преди 4 години

Ако от изборите нещо зависеше, отдавна щяха да ги отменят. Това го е казал виден американец. Извода, предполагам, е направил на базата на наблюдения в собствената си страна.

106

Наблюдател

преди 4 години

50 000 души на близо 10 милионна Москва са нищо, но явно НПО-тата са поработили и там докато бяха разрешени. Да не се напинят, няма да им мине номера.

105

Българин

преди 4 години

Отначало се кефих на Путин, стабилизира огромната страна след пияндето Елцин, обаче си остават тоталитарна държава.Обикновените руснаци заслужават по добра съдба.Най малкото съм благодарен че са освободили един неблагодарен народ като нашия.

104

Анонимен

преди 4 години

Хората са недоволни от режима в кремъл

103

дърт

преди 4 години

До Малчо 101Само че западняците се придържат към мнението, че Европа стига до Виена, от там започва Ориента!

102

анализатор

преди 4 години

До ЕС форевър В България еничарите на ул.Козяк са в готовноср винаги с изплезени езици да обслужат Вашингтон!В България винаги е пролет уревър

101

ЕС форевър

преди 4 години

Русия като са приели закона за чуждите агенти какво ще стане?! Те сами си копаят към дъното, помощ не им е нужна.

100

анализатор

преди 4 години

МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ!Познайте след 10.11.1989г,каквоСГС набързо регистрира,а..Познахте-ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО!Като отворите делото с днешна дата и ще изкочат имената на все видни димократи,антикомунисти,евроатлантици-откровени еничари на световния капитал!ВЪПРОС-КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НС ПРИЕМЕ КОПИЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ЗАКОН ОТ 1937 ЗА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ...Глад и мор сред евроатлантическите ЕНИЧАРИЧИ В Русия вече приеха закона за чуждите агенти..Ха сега!

99

ЕС форевър

преди 4 години

Само да допълня, в никоя развита страна не може да се случи "Арабска пролет", тези пролети са само за страни от Третия Свят, фактически Русия си призна, че там не е цивилизация. В България може ли да стане Арабска Пролет, абсолютно не.

98

ЕС форевър

преди 4 години

Типично за каскетите, все някой друг е виновен, а че комунистите станаха олигарси и унищожиха Русия това никой не ще да го признае.