20

Анонимен

преди 1 година

До xakeri брат мой ли да ми пишеш тря те питам нещо

19

xakeri

преди 3 години

Сайта като гледам не работи, но намерих друг който извършва такива услуги - дават ти флашка, слагаш я на компютъра на жертвата и ти изкарва паролата.

18

Красимира Ромеова

преди 4 години

На сайта по-долу описвам звуковия терор на злите си съученици от Враца. Обикалям света, а те от злоба ме държат под сателитно наблюдение и малтретират 24/7. Преди 10 години живях с грозен и беден програмист, който след като изоставих ме хакна и ми разби живота.

17

Анонимен

преди 4 години

Това е сравнително стара информация. Вече почти няма нищо скрито в дълбокия луеб. Нещата загрубяха и много от хакерите ги хванаха. Лека, полека властите надушват всичко.

16

Анонимен

преди 4 години

А-ха, ето как съм била обявена за международна престъпница и какво ли още не!!!!Съседчето ми обеща да ме вкара в ада ...Въпреки всичко - нито ще млъкна, нито ще престана!:)))

15

Коко

преди 4 години

Могат хората правят го то в България коели е законно че на това да търсим сметка ми поне като са почнали да изкарат сметките на Цецо Боко Пеевски Доган Цацаров и другата пасмина че тогава от външен дълг от 20 30 милиарда да не се окажем на печалба

14

Гост

преди 4 години

Хайдутите едно време са вършили подобни неща,което за днешните времена не е изненадващо. Въпроса е защо заради парите и кой да има повече се хващаме гуша за гуша брат брата,а парите се печатат и са само едни хартийки? Какво са парите без хората?

13

Какви хакери?

преди 4 години

Това са чисто и просто престъпници. Както писаха по-долу - т.н. "админи", 20-30 г. пишлемета, които за някое евро/долар/коин в повече ще продадат и майките си. Докато не попаднат на грешния човек. Запознах се с един такъв, но не беше отчел, че имам бизнес с работодателя му. Изхвърча от работа на секундата и само, че е *** го спаси да не посети болничен курорт.

12

A

преди 4 години

До Анонимен 13Първо да лежат ефективно тези които окрадоха КТБ, тези с "къщите за гости" и пр. и пр. Тогава наистина може би кражбите ще секнат.

11

Анонимен

преди 4 години

Хората предлагат услугите си. Няма нищо лошо.

10

Бау

преди 4 години

Ами мога да ги наема да хакнат емайл примерно в gmail... Успех ... То да беше толкова лесно ...

9

Анонимен

преди 4 години

Като почнат да лежат ефективно в затвора и тая мода ще мине.

8

Видар никога

преди 4 години

Не е бил човек, Видар е бил полубог, полутитан, но никога не е бил човек. Затова Видар - истинският Видар никой не може да го убие в Асгард ... На Видар се разчита, когато положението наистина е олайневено, защото Видар е истинският крал на Асгард. Този, който наистина управлява. Никой не може да убие Видар ....

7

Доди

преди 4 години

Йордан Бързаков, незнам кой сте и откога списвате публикации в Днесa. Едно обаче не може да ви се отнеме - голям хакер сте!

6

Активист на БКП

преди 4 години

Ами ще продават и повече след като ГЕРБ сами си ,,хакнаха,, НАП !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Е доживяхме го и това време.Да се върнем към хартията и химическия молив.

4

DDD

преди 4 години

HACK THE SYSTEM!

3

Анонимен

преди 4 години

Не се разбира от статията това реклама ли е, сплашване на непрофесионалисти, оправдание за некадърността и корупцията на правителството ли..Държавата изсипва пари за ит проекти , на свои фирми, но те се крадат , а проектите са проформа и с ниско качество като пътищата.Заплатите на ИТ са много ниски, а и ограничават правомощията им.За парите изсипани последните 10г в държавни ИТ проекти трябваше да имаме изкуствен интелект и 10 по малко админисърация, а хакерите само да мечтаят за хакване.

2

Анонимен

преди 4 години

В схемите участват т.н. админи, тия, дето хостват и администрират сайтчета. Те си създават бази данни с ИП-та, които обменят с други админи. Други участници са доставчиците на интернет, те слухтят трафика с автоматизирани снифери и скриптове и така получават достъп до пароли, номера на кредитни и дебитни карти и т.н. Платформите за обмяна на информация са добре забравените ICQ. Иначе е вярно, нивото на беге 'хакера' е плачевно ниско.

1

Анонимен

преди 4 години

Хакват всичко за 5 лв бедни хакери.