12

Анонимен

преди 4 години

Не се изказвай неподготвена , ти като не можеш да се преквалифицираш други могат.

11

Александър

преди 4 години

Ти пък каква компетенция имаш по въпроса.

10

Мда

преди 4 години

Въпросът може да бъде формулиран и така-"Да има ли индустрия в България или не?".Щото ако няма да има-няма и нужда от тая централа.

9

Щирлиц

преди 4 години

Да се построят няколко ЕЦ със велосипедно задвижване,т.е с ***.да.ли.Първият кандидат за работа -номер 12,такива като него цяла армия.Така ще се отървем от руската радиация във вид на АЕЦ,и ще дишаме чист демократичен въздух,обогатен със американски обеднен уран.Честито на назначените,ще има и награди.

8

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

7

Анонимен

преди 4 години

България не може да натовари на 50% мрежата при всички работещи мощности.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами то си е живо правилото от Соца - "по външната политика с Москва , а по вътрешната с Це Ка." Виж елита ни от политизи. Повечето от БСП., ДПС, АТАКА. Никой от тях ти няма нито в Продуктите , нито в Услугите. Живота си им върви и носят само " политическа отговорност " и то вкупом.???!!!

5

stella

преди 4 години

Нова АЕЦ не ни трябва. До десетина години като се пенсионират обучените кадри от татовото време няма да има кой да управлява Козлодуй...

4

ЗзЗ

преди 4 години

Аз не виждам смисъл България да тегли кредити за милиарди, за да може фирмите на съпругите на политиците да купуват тока на производствена цена, да го продават на гърците на голяма печалба, а за българите да е скъпия ток от Мариците, и погасяването на заема. Като искате централа - правете Белене акционерно дружество - който иска да купива акции и да продава тока на който си прецени той самия!

3

Анонимен

преди 4 години

България е яка. Тя е като социална служба + ресторант с безплатен обят за руски фирми , работници , служители на територията на България. Когато отиде българин в ЕС за него такъв статут няма, като на дошли от РФ в България.

2

tozi

преди 4 години

по евтино е да се построй само реактор в козлодуй и да се използва машинна зала на закритите реактори.

1

Анонимен

преди 4 години

Според детето на природата Боко АЕЦ не ни трябва.