10

Анна

преди 4 години

И какво повече можем да направим освен да се ваксинираме, че е нужно 6 месеца да четем за това морбили. След като има ваксина, не виждам чак такава опасност за света. В България отдавна се ваксинираме за морбили и случаите са сред компактни ромски групи с голям брой неваксинирани. Ако РЗИ си вършеше работата, досега да са ги обхванали с кампания за целеви имунизации и щяхме да сме забравили.

9

Анонимен

преди 4 години

Човека ще се умори от собствената си глупост. Най-смешното е, че всички антиваксари са ваксинирани :)

8

Анонимен

преди 4 години

пътуване по света без имунизации като при соца доведе до поява на изкоренени в миналото болести по хора и животни-шарка туберкулоза антракс чума по животни малария тропически трески и др. единсеното решение е връщане на граничния контрол и границите но евреите от ЕС не дават.народите сами да решат оцеляване или умиране в ЕС.

7

Анонимен

преди 4 години

морбили и дребна шарка са различни болести- дребната шарка се нарича варицела едрата-вариола а морбилито си е молбили лошото е че и лекари слушам да говорят глупости на журналисти е простено

6

Циник

преди 4 години

Огнища на болестта в момента има също в Ангола, Камерун, Чад, Казахстан, Нигерия, Филипините, Южен Судан, Судан и Малайзия, ДР Конго пише БТА.-------Природата се бори с всички сили - да се оттърве от некачествените... *** губи борбата..Дайте им ваксина - та да станат 10 000 000 000Ние (балъците) ще ги спасяваме, и храним

5

Анонимен

преди 4 години

Това е дело на новичоците.

4

Еев

преди 4 години

Антиваксарите в действие...

3

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че и Украйна е в списъка наред с африканските изпитателни полигони за всякакви експериментални щамове на американските лаборатории.

2

House M.D.

преди 4 години

Пропуснато е да се напише "Този материал излиза със щедрата финансова подкрепа на ГлаксоСмитКлайн и Новартис!"

1

Асан Герберджията

преди 4 години

Хумангоиди на 90 %