6

дон кихот

преди 4 години

До Голяма хапкаКакво има да се коментира на афиш за концерт.

5

?

преди 4 години

до Хапката...Е нужно ли е всеки да разбира от всичко и да се интересува от всичко.За всяка тема,за всяко изкуство,за всеки отрасъл или пък хоби си има Желаещи,фенове и т.н.т..... За едно са повече, за друго по малко.Не всеки слуша Паганини...не всеки се интерерсува от Авиация или атомна енергия.

4

любителка

преди 4 години

Платените реклами започнаха от рано, и колкото по-шумни толкова по-неверни. Сериозно, ,,най-световния" паганинист??? Кой авторитет определи това? Във Виена, в Париж, в Генуа или пък в Ню Йорк? Светът познава Паганини от ръцете на Леонид Коган, Руджиеро Ричи, Шломо Минтц, Минчо Минчев, Васко Абаджиев, а този господин има ли зад гърба си 24 капричии на великия генуезец, запис, а не редакторска изява? Преди всяка изява на господина се носи тежък дъх на автореклама.....А. и Шуберт пише лендлери

3

Анонимен

преди 4 години

Шуберт и Виенски валсове? Да не би авторът на статията да е имал предвид Йохан Щраус - син?Даа, Голяма хапко, много интелигентна статия.... ;)

2

До Голяма Хапка

преди 4 години

Еми естествено.То тва да не е статия за русофили-русофоби? Не е за Б.Б, за ГЕРБ, не е дори за Галена и Азис... Какво очакваш - някой от редовните на Днес.бг да е чувал кои са тея Паганини и Шопен?!Камо ли па да са чували НЕЩО, композирано от тях?!Ако все пак искаш мнение - Йотикер беспорно е виртуоз. Но ти препоръчвам да намериш в Тубата записи на Александър Малофеев,Дмитрий Шишкин и Даниил Трифонов. Също Юджа Уанг, Хатия Бунятишвили...И ще престанеш да слушаш Йотикер.

1

Голяма хапка

преди 4 години

Къде сте мишлета, 30 мин. без коментар? Прекалено интелигентна статия, за да си изкажете мнението, нали? Хайде бълвайте.... опа, няма какво да кажем... ТИШИНА