24

10

преди 4 години

Като сте започнали пишете и за десетките други такива , че и по-големи стени - тази с Мескико , между Израел и арабите .....!? Те за декор на екшън филми ли се правят и сега ? Не бе , само питам!

23

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Време е за капитали и бачкане, а не либерастки манифести и плашила."Да, ама либералистите не са по работата,а по получаването на грандови постъпления.Ако искаха да работят те нямаше да се наместят в различни неправителствени организации,които са с две основни характеристики,едната е откровената антибългарска насоченост, а другата ,е ча са финансово добре подсигурени

22

Анонимен

преди 4 години

Сега чета, че германците искат да изхвърлят американците от Германия барабар с ядрените им оръжия, за да не хранят вече 50000 американски дерибеи. Алоу, отдавна е погребан комунизма и СССР. Време е за капитали и бачкане, а не либерастки манифести и плашила.

21

Анонимен

преди 4 години

Повторението е майка на знанието

20

До 11

преди 4 години

Първия космонавт всъщност е Владимир Илюшин, син на великия авиоинженер Сергей Илюшин. Владимир е изстрелян в космоса пет дни преди полета на Гагарин на 12 Април 1961. Получава се грешка в навигационната система и капсулата каца на територията на Китай, а Владимир е тежко ранен. По това време Китай и СССР не са в добри отношения и случая се потулва. Корольов е притиснат до стената и еднолично зад гърба на Политбюро решава да изстреля Гагарин. Останалото е история.

19

Анонимен

преди 4 години

От едната страна на стената - трабант и варбург.От другата - мерцедес и фолксваген.

18

Анонимен

преди 4 години

До ПетровСъветската наука- ВЕФ и Москвич.Та така русофилче - педеррастче.

17

Анонимен

преди 4 години

До ГЕОРГИ ЛАМБУРОВА дали е искал да се връща?

16

Анонимен

преди 4 години

До ЦоциалКакво са загубили?Трабант и варбург ли?

15

Щирлиц

преди 4 години

Един хубав ден за световния мир.

14

Накратко

преди 4 години

То и Хи....лер е направил ограда на концлагерите да не влизат германци вътре.Много малоу......ници има в Бъгария все още.

13

Либерастки манекен

преди 4 години

Да попитам тогава как бяха правата ни ?

12

Цоциал

преди 4 години

Я питайте източногерманците дали не си искат стената, че и два пъти по- висока и по- широка! Страните от СИВ наливаха баснословни суми в икономиката на ГДР начело със СССР. Тия си живееха като бекове, а сега са в калта. Дъртите реват по соца, а младите са тотално дебилизирани и изобщо не знаят какво са загубили.

11

Петров

преди 4 години

1961 година донася на света първия полет в Космоса на съветския космонавт Гагарин. А либералите - кресливици пискливо обясняват колко изостанала била съветската наука.

10

Анонимен

преди 4 години

"Отвъд стената обаче, рокендрола е забранена музика - неприлично влияние от запада"Отвъд стената, спрямо България е Западна Германия. Или вие сте изпили парите за пропаганда вече и правите дебилни грешки ? Няма да коментирам и факта, че и от двете страни имаше рокендрол...Наистина сте жалки, както вече казаха другите.

9

Анонимен

преди 4 години

Очевидно, че представяйки времето в брой дни се гони пропагандна цел.Жалки сте.

8

Анонимен

преди 4 години

"Оправете си статията, пълна е с дублиращ текст"Авторът е бил прекалено нетърпелив да заработи доларите.

7

kukla

преди 4 години

Каквото е било е било. Няколко допитвания и в двете части на Германия показват, че мнозинството от германците са за връщане на стената, ако можеше. Днешното в Германия вече не е живот, а оцеляване. Скоро ще трябва да се чествя 30 години от обединението на Германия. Едва ли ще има чествания. На много малко германци днес им е до празник. А Меркел не смее да стъпи на изток. Там нейната партия вече не вирее. И в западната част настната също пропада.

6

Грую

преди 4 години

Пия водка, виждам двойно...наздраве Борянке :)

5

Анонимен

преди 4 години

На Запад "Секс, наркотици и рокендрол". Войната във Виетнам, всичките бийтълси, ролингстоуни са аресувани многократно, забранявани и гонени. Хипитата и борбата на властта срещу хипитата.