92

Анонимен

преди 4 години

Ако искате секс срещу едно питие, елате в Студентски град! Университетските преподаватели са в пенсионна възраст и секса не им е приоритет, а и колко студенти ходят на занятия...те работят.

91

pbdan

преди 4 години

В много случаи студентите и от двата пола разказват на родителите си, че този семестър имат 5 изпита и преподавателите искат или 300лв. от момчетата или секс от момичетата. Може и с пари дори и да си момиче. Тия пари са изхарчвани от студентите и снижават силно авторитета на преподавателите. Още повече, че са станали студенти след натист от родителите и да видите сега къде ме навряхте. Ще плащате. Не, че подобни случаи няма, но и преподавателите мераклии предпочитат скъпоплатена професионалистка

90

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОВЕЧЕТО СТУДЕНТКИ ИСТУДЕНТИ УПРАЖНЯВАТ НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе не знам какво плачат, ходят предизвикателно и искат мъжете да са слепциПрав си, подкрепям те. Но тук има обаче едно голямо НО! Ако един мъж си има законна жена ( съпруга) или пък си има приятелка и гадже, то такъв мъж НЕ бива да се заглежда, да пожелава и да се натиска по чужди жени, ако ще и тези жени да са неприлично облечени, такъв мъж трябва да си гледа своята си жена или приятелка.

88

Анонимен

преди 4 години

Поредното феминистко нпо на сорос!

87

една жена

преди 4 години

Лиглата като не вземе изпита няколко пъти, какво изобщо прави там, този въпрос вие задавате ли си, нека всеки да е на мястото си и тогава нито някой ще се предлага, а и най-после може и тук да потръгнат нещата , но има ли търсене на нещо, има и предлагане........

86

Анонимен

преди 4 години

докато едни жени са спечелили от генетчината лотария, а други не са, а също и не желаят да се поддържат в добра физическа форма винаги ще има подозрения за влияния върху оценяването, това си е чиста завист и конкуренция. решението е да се облекат всички с широки дрехи като пингвини за да прикриват "красотите" си, с датчици за близост и да бият ток при докосване.

85

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Техническата база не е приспособена към жените"-Това пък какво значи?Какво се разбира под техническа база.Да не става въпрос за измервателна апаратура.повечето световно известни производители имат фирмени цветови гами,за съответните серии.Визирам НР,Уилтрон,тектроникс,Льо Крой,Роде/Шварц,Актерна,Кикосуй и т.н.

84

Анонимен

преди 4 години

До една жена.В праведният маниер- да.!!!Днес,невзет изпит струва 50-100лв.Аколиглата него вземе? Ами ако са няколко.Семестъра достига над1000 лв.Родите-ли едва живи,работещи на две места.Квартира ,учебници,храна...Това чияотговорност е.Отделно са вкарали втекста ,техническата база,щото.Колегае написал индустрия ,това как да мине?Приятно ми е ,че съм ***.

83

избирател

преди 4 години

Някак си на индустрия заприлича това със сексизма!

82

анонимен

преди 4 години

Мисля, че една жена е права, защото както виждате, жената ги нарича "лигли", което говори за нейното отношение и освен това те се били предлагали, ами че по желязната ви логика може да поискат и ядрена бомба да метнат някъде, предлагайки се на Путин или на Тръмп?

81

СС

преди 4 години

Всички студентки им е само едно в главата - с три букви ... като магарета се млатят.

80

Анонимен

преди 4 години

До една женаМа как не се сетихме, че мъжете са виновни, че жените си предлагат ..........

79

до 77

преди 4 години

По-логично ми се вижда първо да се увери мъжът, че жената има интерес и тогава да я пипа.

78

една жена

преди 4 години

Огромна част от коментиращите обвиняват студентките, че си вземали еди-как си изпитите - е, вие толкова ли сте т...ъпи, не ви ли е ясно, че отговорен е преподавателят, и то няколко пъти - веднъж се ползува от служебно положение, втори път пуска неподготвени кадри, и не на последно място - той е поне на 50, а използува лигли на 18 и малко на повече, дори в някои страни са и непълнолетни, но плещите глупости единствено защото сте мъже и трябва да клеймите жените.......

77

Анонимен

преди 4 години

Явно няма надписи от рода "другото ляво" и "другото дясно". Недопустими пропуски в съвременния свят. Абсолютна дискриминация си е да се задължават да учат кое е ляво и кое дясно.

76

Пян_Гъ

преди 4 години

Измислени проблеми. КОЙ ГО ФИНАНСИРА ТОВА "СТУДЕНСТКО ОБЩЕСТВО ЗА РАВЕНСТВО"??? Сорос, Клинтънови, Рокфелер, Ротшилд? "Борците" за мир и равноправие? Кажете, де! Разберете, откакто избраха Тръмп, тези общества и проблеми СТАНАХА ДЕМОДЕ. Сега е на мода национализмът, истината (=липсата на политическа "коректност"), традиционните ценности, двустранните сделки, пренебрежението къб блоковата лоялност. Както в САЩ. Ясно ли ви е, сионистки маши?

75

Анонимен

преди 4 години

С тези мрънкания за дикриминация там където я няма, Западният Свят си прецака обществото. Има мъже които на запад ги е страх да остават насаме в една стая с жени за да не ги обвинят несправедливо в сексуален тормоз. Такова развитие на нещата не трябва да се позволява в България. Когато една жена има проблем с един мъж, тя трябва да го разреши с диалог. Да си каже "Извинявай, пич, нямам интерес към теб, не искам да ме пипаш". А не като на запад да си мълчи като Суши и след това да те съди.

74

Анонимен

преди 4 години

Решението 'девичесски университети", *** от къде ще намерим девици. Едно време лафа беше, че статуите на братя Георгиеви, ще станат на крака ако от университета излезе завършила девственица, *** вече ще станат на крак ако влезе такава

73

Анонимен

преди 4 години

кой от двамата е Доротея?