81

ФЕН

преди 4 години

Гледам мачовете от италианското първенство! За съжаление това, което показва Ц.Соколов в националния отбор на България-няма почти НИЩО ОБЩО с играта му в Италия. Липсва му живеца, желанието за игра, показва някаква вялост, разсеяност /видно от биенето му на начален удар, което е недопостимо за неговото име и класа да прави толкова много грешки/.

80

България

преди 4 години

"***" , знаят ли в Бразилия? От утре всички в жълто-зелено, за да докажете принадлежност предатели!Вярно, от третития гейм се отпуснахме, но....Преди това Ги Смачкахме.

79

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БЬЛГАРИ ЮНАЦИ

78

топка

преди 4 години

На 2 см на линията беше решаваща.Третиия бе обезнадевдаващ. Надявах се на тайбрека, като изпуснахме питомното, дивото трудно се гони. Наистина жалко!

77

Анонимен

преди 4 години

Защо загубата толкова ви изненадва ? Бразилия винаги са били класи над нашите льохмани. Изненадващо е че нашите пикльовци са успяли да вземат два гейма на Бразилия. Последната година отборът играе изключително лошо и логично натрупаха много загуби. С тази си игра България няма място на олимпийският турнир.

76

Питащ

преди 4 години

Цецо Соколов, играещ в Италия и Ц.Соколов играещ за България, са съвсем различни....! Защо ли......?

75

ФЕН

преди 4 години

Ако не беше контузията на Тошко Скримов и смяната му с Р.Пейчев-трети гейм и победата щеше да бъде наша...! Голямо разочарование........!

74

До 339

преди 4 години

75 ли имаш предвид??

73

339

преди 4 години

85 е казал всичко.

72

Анонимен

преди 4 години

В третия гейм се самопобедихме .Поне 6 точки дадохме на бразилците от грешки в сервиса. От там нататък уйде коньо в ряката.

71

Разочарован

преди 4 години

Ака бяхме били , то нямаше да бъде по български! Колко пъти, в калко спорта, стават такива обрати? Според мен слаба психика, разсеяност, изключително слаб сервис / 2/3 брак/. Недопостимо е да си правиш експеримент в края на гейма със сервис..! Статистиката може да сочи Соколов /очаквах друг Соколов, а не този/ и Р.Пенчев с доста точки, но в крайна сметка те са главните виновници за загубата. Салпаров да си обере емоциите, с неговото скачане по телата на останалите, които разсейват .Токио-сбогом!

70

Анонимен

преди 4 години

След втория гейм БГ-волейболисти се предадоха и рухнаха психически.............след това резултата беше предрешен в полза на бразилците!!!

69

Андроид

преди 4 години

До Шоп, верно си *** като Шоп, шопеее в Лондон/2012/, треньор беше Найден Найденов! С помощник Камило Плачи, които по късно стана и селекционер за кратко...

68

Анонимен

преди 4 години

Слаба психика в решителните моменти показаха БГ-волейболисти!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Много ме е яд...толкова когато Федерер загуби спечелен мач тази година на Уимбълдън на финала срещу Джоко.

66

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БЬЛГАРИ ЮНАЦИ ДА ЖИВЕЕ БЬЛГАРИЯ

65

Анонимен

преди 4 години

От федерацията платиха на бразилците за два гейма да не сме резил като домакини.По принцип ако имаше държава , политика за спорта, нормална федерация и т.н. тези момчета имат потенциал да се развият и да не се излагат , но за съжаление реалността е друга.Поне платиха за два гейма за да има шоу .Както в древния Рим важното е да има малко хляб и зрелища за народа, за да не се бунтува и да не мисли за реалността. А реалността е страшна . Бойко приватизира държавата и обслужва началниците.

64

Шопо

преди 4 години

Айде,Пранди да си събира катуно и да заминава за Жабария ! В Лондон Радо Стойчев му класира отбора и тоя обра лаврите,ама сега Радо го нямаааа...

63

Анонимен

преди 4 години

Голям срам.

62

Анонимен

преди 4 години

Браво на нашите момчета.Играха страхотно.