73

НАЧИНИТЕ

преди 4 години

" С ТРИЦИ ЛОВЯТ МАЙМУНИ"ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАЕЩИ.ПРИМАМКАТА: НЕУДОВЛЕТВОРИТЕЛНАПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ БРОЯ ЖЕЛАЕЩИ:1/3 МЕСЕЧНИ: ВСЕКИДНЕВНО ПО 5 ЧАСА ЕЗИКОВ КУРС.НИВО: "БРИТИШ","ГЬОТЕ ИНСТИТУТ"2/6 МЕСЕЧНИ-СЛЕД КУРСА ЛИЦЕТО Е ВЕЧЕ ЗАПИСАН ЗА СТУДЕНТ ПО МЕДИЦИНА БЕЗ КОНКУРСЕН ИЗПИТ3/9 МЕСЕЧНИ - КАНДИДАТИТЕ ПОЛУЧАВАТ ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕДШЕСТВАЩИТЕ ТОЧКА 1 И ТОЧКА 2

72

Анонимен

преди 4 години

всеки в казармата! престоя се покрива с държавен дълг и плакет "аз притежавам част от България". Най-важното е да се набута стадото в кошарата.

71

Трябва...

преди 4 години

Да се въведе закон за защита на личната собственост и на личността. Да може, ако трябва да убиеш някой в самозащита, без да те е страх от затвор. А пък, който иска да ходи на доброволна служба да има право, да си закупи пистолета. А военния след пенсиониране, ипистолет и автомата. Така смятам, че ще има повече мераклии за доброволна служба. Как мислите?

70

Анонимен

преди 4 години

То младежта може и за гол да се жертва. Доброволната служба в полза на обществото е бъдещето. Роби сме били, роби ще си останем.

69

Коки

преди 4 години

И тези мъже не смеят да се вдигнат и голяма част от тях приличат на бременни *** с боски и шкембета. Аз бих се записал, но искам да науча нещо, което да ми помага в живота и език примерно.

68

Константин

преди 4 години

Toва клише, който е ходил войник е мъж, а който не е ходил не е мъж. Не съм много съгласен с него, аз войник не съм ходил, исках много, но не ме взеха, смятам се за почтен мъж (не съм ***, не се скубя и т.н), но имам познати, които са служили по над година и половина, даже и две, е няма такива *** и мижитурки, крайно непочтени и голяма част от тях са и пияници, само на маса са мъже и доказателството за моите думи е това, че ни управлява проста мутра.

67

Анонимен

преди 4 години

Да направят заплатите на войниците по 2000 лв и всичко живо ще тръгне към казармата.

66

Константин

преди 4 години

До реалист 34Те полицаите и военните са в страхотна кондиция и психическа и физическа. Какви шкембета са отпрали и не могат да вържат две изречения, да не говорим да ги напишат.

65

профан

преди 4 години

В казармата майка и баща ми беше старшината...В казармата се научих от правенето на сапунки до бръсненето(портрета на БОТЕВ)...други основни неща научих:Да скатавам, лъжа, доноснича,сколоност към кражби,пиене и пушене, издевателсто върху себеподобните, *** на началството и други полезни качества..

64

Каракачанов откача,

преди 4 години

кой работодател ще освободи някого да отиде в казарма и през това време да му пази мястото, а после този негов служител да отиде да става полицай!? Каракачанов, ти вменяем ли си, или си куку?

63

Край

преди 4 години

Военното обучение и Клетва за Родината трябва да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за заемане на всяка ръководна държавна службаНе може да искаш да си кмет, министър, президент депутат а да не си готов да браниш България

62

Анонимен

преди 4 години

който предпочита да си пие бирата и да си кара студентски ергенски живот.Най-профанскито и аграрно изказване ...

61

Анонимен

преди 4 години

Ей какви доброволци сте бе еее. Като ще ви дават пари. Доброволци бяхме ние с 1.50лв. на месец. И то за 26 месеца

60

Анонимен

преди 4 години

Абе винаги големите патрЕтчета реват когато се заговори за казарма :))))

59

Анонимен

преди 4 години

То какво стана възможно е да има доброволци за войници. Но доброволци да отглеждат животни с регистрация , колко ли ще се намерят.!!?

58

У В О Л Н Е Н И Е

преди 4 години

Това си пожелавахме помежду си в армията!

57

Анонимен

преди 4 години

А, другаря Каракачанов да не забравиш да призовеш и Трансформерите, на тях ще им допадне силната мъжка дружба!!!По примера на 300- та спартанци!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Хайде, всички Пенсионери в Армията, стига са се излежавали!!!!!!!!На всичко отгоре всички пенсионери са служили по ДВЕ Години в бившата вече БНА и имат опит със съветското оръжие!Другари Пенсионери и Пенсионерки - Бг разчита на Вас!!!!!ПСДругаря Каракачанов - вЪводата предлага надбавка 50 лв към пенсиите, безплатна храна и мед. обслужване!!!!!!!

55

Анонимен

преди 4 години

do Joko, Той може да направи едно коремно, но ще му се спука шкембето и отиде зян завалията.

54

Joko

преди 4 години

Очаква се Шкембе Войводата да бъде пръв от първите кандидати. Ако направи само едно "коремно" ще го маградя с едно Bentley.