16

ПроСоТо

преди 4 години

щом споменават 30%,значи става въпрос за 60....И така:-ЦЕЛИ 10 години Мутро"управление" НЕ успя да реши проблема...На сека баба на пазара туриха "касов апарат",САМО при "ГОРИВНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ" не могат да въведат ред..Въпрос:-Не могат,или не искат,защото "някои на много високо място" ЦОЦАТ от тая "сива далавера"?

15

Анонимен

преди 4 години

Къде е ревизоро да обясни, как се бори със сивия сектор. Такава борба падна, че той сега е само 30-35 %. А колко ли е бил преди 1-2 години?

14

Роб на влаЗта

преди 4 години

Как па ги сметнаха....Бензина ,дизела идва от (нефтохима и вноса) но и двете плащат акциз на държавата.Как се заобикаля -с подкупни държавни служители.Решение.....0.08ст.-застрелва се в присъствието на всички служители един който не си гледа работата за която му се плаща и......готово.

13

Анонимен

преди 4 години

Я си берете лайката ,мафиоти такива.

12

Анонимен

преди 4 години

Мафията е оплела в пипалата си цялата държава у изсмуква жизнените и сокове, с също и много милиарди.

11

Анонимен

преди 4 години

По-скоро са около 60% в сивия сектор, но така е, когато де вилите са над 80% а пък премиерът им е Еднокнижник.щ

10

Анонимен

преди 4 години

Отчитат се директно на Боко Тиквата у ортака му по белот Вальо Златев.

9

Анонимен

преди 4 години

Ами нали има прокуратура, икономическа полиция, в чий джобове отиват парите от неплатения акциз. Освен и ние да спреме да плащаме данъци и без това не получаваме нищо срещу тях.

8

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Аман от крадливи мушмороци.Преди години Златев счупи *** ,като каза че пломбираните кранове струват 56 милиона на Лукойл и ...дизела стана 2.56лв.Ако тези мошеници искат да имат данъчни складове ,да ги оборудват веднага.Иначе да си плащат задълженията към държавата и да си държат калпавите горива където искат.

7

ГНЕВЕН

преди 4 години

ИЗМАМНИЦИТЕ наглеят все повече и повече!Печалбите им са космически.Печелят двойно и тройно само от по-ниския акциз.Тези 3-5 милиона за видеонаблюдение са цифра ,изсмукано от крадливите им пръсти.За такива пари може да се осигури наблюдение със сателити!!!Дано се задавят с откраднатото.

6

Анонимен

преди 4 години

Де да знам кой крив,кой прав ама тази държава е в предсмъртна агония!То няма държава де а само територия подвластна на разни феодали и мафиози!

5

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли са толкова тапи, или играят игри? Или смятат народа за ***?

4

Анонимен

преди 4 години

Нали искат да се картелират, а реват срещу новите правила? Значи новите правила им пречат да се картелират. Как ще научават за разбивката? Ще пращат хора на конкурентната бензиностанция да купуват и събират бележки? Това е забранено. Бележката е за крайния клиент, който плаща всичко и иска да знае за какво плаща.

3

stiling

преди 4 години

Какви са тия камери между 3 и 5 милиона на 1 склад. Тая ни прави на маймуни май. Телескопи ли ще купуват?

2

Анонимен

преди 4 години

Не е доказано. Само булшит.

1

Анонимен

преди 4 години

Хаааа, тия са еббаси наглярите!!!Аз да платя, за да не крадат!Ми като не искаш да си сложиш камери, затваряй и отивай на пазара да печеш дюнери, балсам ти мамата...