11

Умерен цесекар

преди 4 години

Браво на нашите момчета !!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Гръмко заглавие, но да не забравяме с кои ни предстои да се борим? Успех на момчетата!

9

Анонимен

преди 4 години

То като почнеш от инженера и Ганев хеопса, дето беше пълно дърво, едвам го научиха да напада горе долу, та всички там хиени са не да правят спорт , а да вземат някой лев.Тоя треньор не става , освен това няма лидер за капитан, иначе момчетата имат потенциал да не се излагат , ако имаше поне треньор.Радо и Пламен са добри треньори , но *** в управлението не стават.Като всичко в държавата

8

Анонимен

преди 4 години

Арена Армеец е за събрания на герб .Там Винету дава наставления за рекета.А волейбола е затихващ като всичко останало.С мутри, калинки и рекетьори не очаквайте постижения, които не са рекет, комисиони, наркотик, хазарт...Волейбол имаше в соца защото като всичко друго се правеше професионално - бази, университет, треньори, методисти, масажисти и т.н. От търсенето на подходящи деца, трениране, мотивация, изхранване от.н. до изграден спортист целия процес беше професионален

7

Анонимен

преди 4 години

Лъвовете да не забравиха как допреди няколко седмици ги оставяха на 12-13 точки на първенството със сериозните отбори :)

6

Анонимен

преди 4 години

Пич, във Варна националния играе безплатно. По-голяма подкрепа от това здраве му кажи.

5

Анонимен

преди 4 години

"Варна като публика е нула, единственото евентуално обяснение може би е, че уж щяла да е пълна залата за 4500 души и така да станело врящ котел. Щото в Арената щеше да има 10 000 от 12 500 места..."Във Варна, мой човек, националния е като у дома си. Обясни ми поредицата загуби във "врящия" котел на Арената.

4

Анонимен

преди 4 години

Не зная кой ги измисля тия смешни определения - лъвове, трикольори ... Клета Майка България ...

3

до 9

преди 4 години

Българската дума е ТРИБАГРЕНИК, ама нали трябва да сме по-католици от Папата и непрекъснато ставаме за смях с чуждопоклонничеството си.Иначе наистина оригиналното название ТРИКОЛЬОР се отнася за Френското национално знаме.

2

Анонимен

преди 4 години

Трикольори се използва за Френския национален отбор. Думата е френска, ограмотете се малко.

1

Анонимен

преди 4 години

Волейбола е скука .