24

Анонимен

преди 4 години

Същите главочи които гласуват за Боко-*** са фенове и на Трумпета.Тая пacмина ще затрие човечеството и спасение НЯМА.С всеки изминал ден стават повече и повече ... тъпaнapите му с тъпaнapи.

23

Sicht Punkt

преди 4 години

Некакви цифри в подкрепа на твърденията че Тръмп пречи на икономиката? Не? ЯсноНямам нищо против, кой какво е обещал да го изпълнява, но щом фирми като IBM, Qualcomm искат отмяна на санкциите, а Apple след туит на Тръмп капитализацията на Apple намаля с $30 милиарда. 700 000 работни места в САЩ ще се овакантят с следствие от мерките на Тръмп.И да кажа за все още неразбралите-увеличението на митата ще има краткосрочен ефект, защото не кумулира добавена стойност.

22

Gogo

преди 4 години

Той Тръмпчо като цяло си пречи на Америка.

21

Анонимен

преди 4 години

Нямахубаво без жертви.БРАВО! ТРЪМП! След САЩ, предлагам, да сменим конституцията и да го викнеме за орезидент на беге

20

Анонимен

преди 4 години

Некакви цифри в подкрепа на твърденията че Тръмп пречи на икономиката? Не? Ясно

19

Анонимен

преди 4 години

Иска им се на кому нягите.

18

Анонимен

преди 4 години

Ебасимо калпавия анализ! САЩ ни разправяха че умира още от 50-те на миналия век. Само дето никой от светлия соц отишъл в гнилия капитализъм и не щя да се връща доброволно.

17

Анонимен

преди 4 години

Сащ от години е мъртъв и това все по-ясно се усеща по миризмата. И няма значение, дали е тръмп или който и да е, те намат печеливш ход, просто.

16

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо е пич и може да се разбере с всеки по светО *** тия от зоната на здрача не му дават, на тях са им нужни още и още пари и войни зинали са с отворени уста и искат още и още.*** не знаят че ковчег джоб няма, и нищо не ще вземат със себе си, колкото взе оня с присадените десет сърца ли бяха що ли, толкова ще вземат и другите да !

15

Анонимен

преди 4 години

Евросороcогендарите непоколебимо вярват във САЩ и техните извънземни способности. Дори във древните свитъци дето македонците ги намериха наскоро край Охридското езеро пише, че ще дойде русоляв президент в розова пижама и на бял кон и САЩ ще тръгне напред

14

Анонимен

преди 4 години

Терориста Тръмпутин ще вкара света в рецесия, щото тъй или иначе всичко е свързано с долара и после ще нападнат Иран и цената на долара ще стане 500 долара за барел. Ако забъркат и камиларите може да стигне 700-1000 гущери.

13

Анонимен

преди 4 години

САЩ умират финансово и политически, карат на стара слава все още, щом тоя им е надеждата да ги спаси всичко е ясно.

12

Анонимен

преди 4 години

Откога чакате да му вържете рецесията! В Bloomberg водещите само преглъщат нервно когато излязат данни че икономиката на САЩ е в подем. Иска им се икономиката да влезе в криза за да я припишат на Тръмп. Шбани луди.

11

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си има обещана програма и си я спазва.Федералния резерв ще клекне рано или късно.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Не бе, как пък ще е виновен Тръмп..........ХА-ХА-ХАИ Боко-тиквето не е виновен НИКОГА.

9

Анонимен

преди 4 години

До 5(кOпува)Селски, като те гледам с това килийно образУвание си ми ясен къв ЕнвеститУр си.Айде нема нужда!

8

Додо

преди 4 години

Това каза Тодор Николов, финансист, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.==============....а Тодор Николов (който и да е той) знае най-добре!!!

7

Sicht Punkt

преди 4 години

Според Николов осигуряването на прекален комфорт за американските компании от администрацията на Тръмп ПОНИЖАВА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА ИМ.Това не е далеч от констатациите на един средно добър икономист. И аз като такъв (икономист) го казах преди месец два, че митата не трябва да са основно приходно перо в един бюджет. И ако се спекулира с него (както прави Тръмп) то не поддържа конкурентноспсобноста на международният пазар. Всичко си има граници на тази земя.

6

Анонимен

преди 4 години

До 6Китай отвърна жестока за митата в/у китайски стоки за 300милиарда$ !.Забрани на държавните фирми да купуват всякаква земеделска стока от САЩ.В тази война Китай може да си позволи загуби,китайците няма да свалят правителството и да вдигат бунтове,а американските политици не могат ,да си позволят големи загуби,каквито се очертават!Не е виновен Тръмп,отдавна има напрежение м/у САЩ и Китай по търговски и финансови въпроси!

5

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си знае работата, от 1 ви септември идват нови мита за 300 МИЛИАРДА китайски стоки ( боХлуци)! А с такива соц капацитети като тоя *** " специалист" Бг то е най-бедната в Европа не от 30, а поне от 70 г. НАСАМ!МАГА И БОГ ДА ПАЗИ ЩАТИТЕ!