26

Държавата Лайнярия

преди 4 години

В случая България няма нищо общо със станалото. Децата, да са живи и здрави, са вече американски граждани и ще им бъдат предоставени грижи за каквито всяко изоставено българско дете едвам ли би сънувало. Американците знаят как да поправят "счупилото се"!

25

муспи

преди 4 години

А Русия защо забрани осиновяването на руски деца от чужденци? И втори въпрос, по значимост първи, - защо американските садисти проявяват интерес към български и руски деца, а не към румънски, турски, албански...?

24

ами

преди 4 години

Какво значи-не е виновна?Една държава,която си продава децата,защото не може да ги гледа, държава ли е това?Но същата тази държава сега си измисля закони да може да краде деца от гражданите си,обвинявайки ги че не могат да си гледат децата!Прав е Слави-няма такава държава!

23

Анонимен

преди 4 години

Гузен негонен бяга!Кой обвинява България за тази случка, че се оправдаваме?

22

Ф.С.В.

преди 4 години

Ами ако семейството беше от Танзания и ги бяха сготвили в тенжерата ?? Кой ще е виновен? Родителите които са гладни или Институциите които са СЛЕПИ срещу някой долар?

21

Victimized

преди 4 години

Никой не си е и помислял, че българските институции ще поемат каквато и да е отговорност за случая. Нищо, че точно те следва да са одобрили осиновяването, а ако не тогава пак имаме скандал, понеже очевидно отговорни ще са външни институции.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Проблема е че семейството е осъдено за насилие в друг щат- после се мести в този щат (сегашният) и така си покрива миналото ! И после осиновява българчетата- Социалните служби в БГ са като всички останали държавни институции- Не Работят! Там има едни лелки стари моми мустаклийки които отговарят за деца а в СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ НИКОГА НЕ СА ГЛЕДАЛИ ДЕЦА! НЕКА СЕ ВИДИ КОЛКО СА СТАРИТЕ МОМИ ТАМ- И ДА ГИ МАХАТ ОТ СЛУЖБАТА!

19

анонимен

преди 4 години

До сега обаче не казват, как се е случило осиновяването и защо са разрешили на семейство с 8 биологични деца, да осиновят още две?! Очевидно е, че 8 деца трудно се гледат и не би следвало да им се разрешава осиновяването на още! Ето защо, България ИМА ВИНА ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че калинките и крадливите некадърни от ГЕРБ никога не са виновнин за нищо.

17

Анонимен

преди 4 години

Кка така без вина, вина винаги има тия имат 8 чaвета сума ти и бездетни хора чакат за деца те ги дали на тез психари.

16

Анонимен

преди 4 години

Ще се отнесат толкова отговорно, колкото досега. Никой не го интетесува, задействат се само ако има някаква сензация. И не, в там децата не се издигат на пиадестал, третират се като глава ***.

15

Анонимен

преди 4 години

Аколко още такива деца има неми се мисли разкарват ги по света после никои нищо не знае за тях гледат на децата като на стока само пари ги интересува и това колко велика е америка и как гледа на децата айде нема нужда смяна полове даване за осиняваване на всякакви извратеняци с психични отклонения и тн.

14

Анонимен

преди 4 години

Двойка с 16 години разлика, с 8 собствени деца и осиновяват и близначки... Това в никоя държава не е нормално поведение. Отделно на снимките виждам двама шизофреници, на които диагнозата им е изписана лицето. Който е беседвал с тях и ги е одобрил за приемно семейство, трябва да отиде в затвора.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе като ги огледаха тук така не им ли направи впечатление, че са религиозни фундаменталисти с безумни и блеснали погледи, с фиксация да въвеждат ред и излишна строгост и жестокост? Има тестове, които да им светне на нашите експерти за какво става дума. Те може да са си нормални за Америка ама не е ли по- важна нашата преценка дали за нас са ок?

12

Анонимен

преди 4 години

България има вина че си раздава децата на който си плати!

11

Един

преди 4 години

Има си хас да сме виновни. България е държава, в която държавната администрация по традиция не носи отговорност за нищо което прави, или не прави. Справка - НАП, БАБХ, МС, НС, съд, прокуратура и които други пaрaзити си изберете.

10

Аха

преди 4 години

Според грантаджиите, за това, че американските осиновители са малтретирали децата, било виновно българското общество. Те не били виновни за нищо. Ега ти логиката!

9

Анонимен

преди 4 години

България наистина ще остане без вина ако се приеме новия закон за който ни натискат от ЕС за налагане на мораториум за засаждане на нови лозя или подмладяване на старите до 2030 г.

8

Анонимен

преди 4 години

Точно пиловин минута слушах *** простотии на поставената калинка! Такава гадост не се е ляла по телевизията от години! Той всичко направил, всичко свършил, но се информирал от медиите! За какво пращаме по света такива шушумиги, че им плащаме и за оголния живот!

7

Коментар 5.1

преди 4 години

Всеки ден се отпускат милиони за нещо, всеки ден, а хората няма какво да ядът. Отиват им последното богатство, което с години го подържат. Малкото истинско, което име останало за да оцеляват отново в мизерства. Обича животните и хората ще започнат да се разболяват от стрес и това че нямат нищо вече. Действайте хора, стига сте спали. С писане и с говорене никога няма да се оправим. Става все по зле и по зле. Само в столицата за някой има пара в България.