20

Girl 1

преди 4 години

Зная ,че ще стане нещо страшно и ужасяващо няма да има спасение.А и ще има огромно земетресение което ще доведе до разкъсване на ледовете .Слънцето ще увеличи топлината си ледовете ще се разтопят .Ще ни трябва втори Ноев ковчег .Ще има потоп след бая време

19

Анонимен

преди 4 години

До муспии кога ще стане това?..Ориентировъчни дати ще дадеш ли?Питам,защото ЗНАМ за НЕЩО,което има да се случи.Та?

18

муспи

преди 4 години

Най приятното е, че турция ще изчезне под водата, като от Босфора до Суадето ще бъде море. Огромна радост ще е че изсраел ще изчезне също! Слава на Небето че си знае работата, То ще убие поднебесния тартор Йехова!

17

Dimitrov

преди 4 години

До 5 години ще има земетръс в България , около 7 по Рихтер и най-вероятно близо до София или Пловдив. Динамиката на земетресенията в България ясно го показва, който има глава, да търси информация и да чете. Жална им майка на "инвеститорите" в имоти с по 6 апартамента, нито асансьора ще им помогне , нито цацаратора...

16

свръхсензитив

преди 4 години

Блазе им на хоата, живеещи в ... панелки ! Ние да му мислим ! Нашите жилища са на колонно - трегерна система. Панелките пи земетресение имат свойството по - добре да поемат сеизмичните вълни.Без да настъпват фатални деформации или я скъсана колона, я трегер.Столичните квартали Изток и Редута са изградени въху скала, докато за другите махали това не се отнася. Но няма страшно ! Не предстои силно земетресение от порядъка на над 6 -та или 7- *** по Рихтер в близък или средносрочен план.

15

11

преди 4 години

До Батман 15Ааа, значи си Батман инвалид.

14

Анонимен

преди 4 години

Турция е на три континентални плочи.Там винаги ще ги тресе.Треби да си връзват ибриците за изпличкване,за да не им се разлее водата!

13

Анонимен

преди 4 години

Има опасност само за тези, които гласуват за БСП.

12

Анонимен

преди 4 години

Стаия тип "нищоказване"! Набор от думи за повече стотинки и отчитане на дейност!Моме, след, преди, после... трусовете в Турция, винаги има опасност и за България. Също след трусовете в Япония, или САЩ, или .... Все има опасност за България!България е в сейзмично активна зона и без или със земетресения наоколо може да се разтресе! Припомням - Чирпанското земетресение 1928. Дали има някакво отношение с Търция или Гърция?Чети, бе момиче, чети! Не я карай като "чукча писатель, не читатель"!

11

11

преди 4 години

До БатманЧети бе Батмане, чети малко. То не става само с безцелно фърчене.

10

до 10

преди 4 години

Никой нема ти каже директно нищо, чети между редовете трябва да си изградиш сеизмологична култура *** до книжарницата и си купи една книга по сеизмологична култура.

9

Анонимен

преди 4 години

От тази статия не се разбра далиночакват земетръс, а поредния хейт към нарида ни!

8

Shark

преди 4 години

До 1. Това откъде го копна? И щом си умен трябва да знаеш че когато цитираш трябва да пишеш източника. Откъде да знам дали не си си го съчинил сам, или не е от някакъв измислен сайт. Иначе е вярно, че България е в сеизмична зона, но стават отверме на време слаби земетресения, които ни спасяват от силно. Говоря принципно, че когато се пише се дава източника, иначе това нищо не значи.

7

До No5

преди 4 години

Ти за тектонски плочи чувал ли си? Знаеш ли от къде минават? И че Гърция, България и част от Турция ще са планини след хиляди години?

6

Анонимен

преди 4 години

До БатманАман от пишман патрЕоти които разбираш ли толкова милеят за родния си език, че даже не знаят как да пишат правилно и ползват турцизми. Аре чупка.

5

Деян Куцев

преди 4 години

То хубаво и тук да стане но в район където не живеем мюсюлмани.

4

Анонимен

преди 4 години

Турците започнаха да ровят за газ със сонди около Кипър затова ги разтресе и това е само началото.Преди над 10 000 години там се образуват острови а е било една земя до Крит.Има вулканични плочи под морето,които се движат.Може да се образуват нови острови ако изригне пак огромен вулкан,а може и Турция да потъне,но заради добива на газ няма да спрат.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НА НАС НЕ НИ ТРЯБВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ. СТИГАТ НИ ПОЛИТИЦИТЕ

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи не ми се прави на умен ами пиши на български!

1

Анонимен

преди 4 години

За тези които си мислят, че България не се намира в сиезмична зона... малко на английски ама вие сте умни мУмчета."Bulgaria occupies the central part of the most seismoactive region of the Europe - the Balkans. Although this country is in a relatively better seismic situation, it is exposed to the influence of the neighboring active seismic zones."