13

Анонимен

преди 4 години

гУсто

12

Анонимен

преди 4 години

Момчето, не "ченгето" и гъсто не "гъсто"..скапан гугъл

11

Анонимен

преди 4 години

Еми така е - аз съм клошар (според адвоката) на Кристиан Бойков...Нагло момченце, което наградиха с добра работа и помилване след като хакна МОН...е, ми ченгето е порастанло вече и изсипа една тава лични данни в нет-а ..Помилвайте го пак...за да му е гъсто пак и да направи нещо в световен мащаб ..

10

До Анонимен 11

преди 4 години

Напълно те подкрепям. По принцип този тип кредити зарибяват неумни хора със слаби задръжки и това докарва проблеми на близките им.Не много отдавна разказах тук за една наша родственица, която е като зомбирана от мъж-непрокопсаник, с когото отдавна е разведена. След като се нахойка, той пак се събра да живее с нея. Не работи, тя го издържа и за да му угажда, тегли какви ли не кредити. После обикаля роднините си и им вади душата да й дадат пари, защото я притискат кредитори. В чудо сме се видели

9

Анонимен

преди 4 години

Защо в България е разрешено на БЪЗИ КРЕДИТИ с 50% лихва да се дават на наркомани ипсихопати.Страдат не само те, но и техните семейства не виждат бял ден.Живеят впостоянен страх.Молим институциите за незабавна намеса.Това не е от вчера.Това ли едемокрацията в страната ни.

8

ПрограмиЗаСъдействие

преди 4 години

А кой и с чии пари ще ги финансира?Нека да има такива програми - стига да са ефективни, но наркоманите и пияниците да плащат стойността им от джоба си!Докога ще ни товарят с излишни разходи, за да "вразумяваме" лица, които са ни ощетявали, само за да си направят удоволствието, като при това са разбирали какво вършат?"Умиляват" ни с историята на някой си, който не само е виновен за престъпление, но и бидейки наркоман е създал увредено дете и сега, за да е спокойно то, него го помилвали!

7

Как да имаме милост

преди 4 години

спрямо някого, който хем е интелигентен и съзнава какви могат да бъдат последствията, хем само за да се накефи, се дрогира, напива се и после убива някого на пътя или върши зулум, който те лишава от нещо необходимо, купено от теб с пари от почтения ти труд, след икономии и лишения?!На всичко отгоре хрантутим такъв в затвора! Кога най-после ще бъде променен законът и здравите хора, съзнаващи какво вършат и осъдени за престъпление, бъдат задължени сами да си изработват издръжката в затвора?

6

до 7

преди 4 години

Какви програмисти бе акъл?! Всичко живо ходят пияни да кара коли и се бият с лопати и изведнъж проблема бил в младите и образованите, че видиш ли и в програмистите. Както си възпитан и както си възпитаваш децата, така ще е. Младите са копие на родителите си. Тази статия е пълна простотия.

5

тарарам

преди 4 години

А бе когато ви казват,че акъла няма общо с образованието,вие врякате като натровени!Е,сега какво ще кажете?

4

програмистите

преди 4 години

програмистите правят все повече престъпления.Много са богати и се мислят за безсмъртни и като се доргират почват да хакват сайтове наред. Във varna24 беше излязла статия за най-добрите български програмисти - вижте ги какви пари вадят!И Кристиян Бойков изкарваше 17хил лева , само споменавам.

3

Анонимен

преди 4 години

11 г. е отнело на българския съд произнасянето по казуса и се иска изтърпяване на наказание, наложено преди 13 г............??????????

2

Анонимен

преди 4 години

Не друсайте и не пийте, бре, образованите млади. Не е мъжкарство, повод за гордост и ставате парца.ли. от най-нисък клас. Доказвайте се като успели по друг начин - професия, доходи, дрехи, визия, жилище, почивки, кола.... не с бой, алкохол, дрога и простотии.

1

фори

преди 4 години

Това няма как да стане докато не се въведът строги регулации...А нашите управлващи постоянно говорят глупости как "свободния пазар" решавал всичко от само себе си."Свободен пазар " отдавна не съществува.Навсякъде всичко се регулира малко или много.