13

Анонимен

преди 4 години

И тези полудяха нещо явно...

12

Анонимен

преди 4 години

Ами тук ако я легализират и журналистите и полицаите ще останат без работа. Няма вече да има статии как е разбита наркофабрика с 20 саксии цветя и как те са иззети и ще бъдат унищожени :( :( ще плача

11

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа се пуши супер много трева и властите отдвана са спрели да преследват хората. Въпрос на време е да се легализира напълно. В Испания редовно виждам хора които пушат на улицата и в парковете. И в Германия в берлин чувам че било същата работа.

10

Винаги сме наопаки!

преди 4 години

През 90-те когато тревата не беше криминализирана се продаваше навсякъде и хората си я гледаха по балконите. Един грам струваше стотинки.После като я криминализираха, цената скочи със 1000% и мутрите добавиха още едно печелившо звено към наркобизнеса. И понеже тревата постепенно се изравни като цена със синтетиките, тревата стана по безинтересна и младите почнаха да си купуват амфети което им вдиган центата и станаха популярни. Мутрите спечелиха двойно!

9

Анонимен

преди 4 години

Всички наркотици са вредни,започват от тревите и леките и преминават към твърди наркотици!Наркотиците са голямо зло,унищожаващо съдбите на много хора и понякога водещо до смърт!Легализирането им е криминално престъпление,а искащите легализация са престъпници!

8

Винаги сме наопаки!

преди 4 години

През 90-те години в началото на демокрацията тревата в Бг. още не беше криминализирана и се считаше за лек наркотик. Имаше само глоба ако те хванат че пушиш на обществено място. По това време един грам първо качество струваше стотинки най много 1-2 лева в големите градове. После от ЕС ни натиснаха да я криминализираме и да я сложим в една графа със най тежките наркотици като хероина. И изведнъж тревата стана 5-6 лева за грам и продължи да поскъпва. Сега вече е 10-15 лева. за една цигарка.

7

Анонимен

преди 4 години

А в България кога?Сигурно няма да е близките 20-30 години, ние все пак сме свикнали да сме поне няколко деситилетия зад напредналите държави. А пък и почти всички, които са възпитавани по комунизма все още си мислят, че тревата се инжектира или смърка и че ракията лекува всичко и е супер полезна

6

Дончо

преди 4 години

Цяла Европа, а и не само върви към легализация на марихуаната...само нашата мила мутренска татковина върви срещу течението

5

Анонимен

преди 4 години

Цялата тази политика със "легализирането" на тревата е нещо като врата в полето. Единствената полза е че все пак ще се декриминализира употребата и няма децата да получават присъди за една цигарка.Иначе аз не виждам как може да бъде контролирано нещо което си е чисто природно растение.Марихуаната си е един вид бурен и може да расте по навсякъде. Какво ще легализират и какви данъци ще събират като абсолютно всеки може да си посади няколко семки на двора и за едно лято да набере килограми.

4

Шопо

преди 4 години

Че си пафкат на воля !!! Блазе им...А тука требва да правим оборот на ....Абе знаете на кой !

3

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът е най- големият наркотик

2

Анонимен

преди 4 години

Той , Юнкэр , отдавна я беше легализирал.Иначе как ще прегръща и целува ,който му падне.

1

Анонимен

преди 4 години

Люксембург е една офшорка, ще стане и наркошорка за Европа..