8

axa

преди 4 години

колко такива случки има по света с такива деца, а в БГ сега като се засилят "приемните" семейства какви чудеса ще бъдат ,ако ги допускат до медиите де.Интересно дали ще отнемат биологичните деца, с тях как са се държали?

7

муспи

преди 4 години

До анонимен - Познавам много добре американците, САЩ е еврейска колония, служеща за огромна задокеанска военна база, за да се владее света. Те не са християни, евреите са създали протестантството за да унищожат християнството. Вижте отношението на безбройните - над две хиляди протестантски доминации към заливането на Европа с диваци! - хуманно, толерантно, ашколсум на евреите за тази услуга. Целта е изчезването на бялата раса, в САЩ на смесени бракове дават апартамент и невидими доходи.

6

Анонимен

преди 4 години

Преди години имаше няколко предавания как българи не успяват да осиновят дете, а за чужденците процедурите са бързи, е...разбира се социалните получават своите комисионни...Трябваше да ги осъдят, но всички знаем как "работи" бг съдилища!

5

анонимен

преди 4 години

Ами за пореден път се доказва че ХАМЕРИКАНЦИТЕ са една болна нация,един голям ТУМОР който пречи на целия свят!!!!! Дано скоро време да изчезнат от лицето на земята!!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

така е в меката на "демокрацията4превъзпитание - комунистите ряпа да удатпожелавам на цялата шайка блицачи на краварски задницидецата да ги пратят там- да им се изпълнят дедските мечти

3

Анонимен

преди 4 години

Я, двама американци решили да покажат на българите как се отглеждат деца. Не издържали вече. Спасители

2

Флнк

преди 4 години

Били са принуждавани да четат книги с религиозно съдържание. От там да бяхте започнали. Религиозните не ги интересува какви са условията на децата, както и какви са условията в тоя свят въобще. Те живеят за "оня" свят и следователно са готови на този да извършат най-големите зверства. И сега щяха да ни горят по площадите ако имаха възможност.

1

Ф.С.В.

преди 4 години

Първото което трябва да се направи е-- КОЙ е разрешил осиновяването? Коя стара мома в Социалните Служби (там е пълно с стари моми без деца) срещу пари е продала двете дечица?Защо го казвам? защото това американско семейство е било осъдено години назад за насилие над деца?Кой тогава е разрешил без да са проучени тези американци? Кой ПРОДАВА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ? КОЙ? КОЙ?ВСИЧКИ НИЕ ЗНАЕМ ОТГОВОРА!!! ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА!!