19

Едо

преди 4 години

ДНЕС, 09,08,1945г. ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХРИСТОС СПАСИТЕЛЯ,АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ХАРИ ТРУМАН,КАТО ПРЕЦЕНИ,ЧЕ ЕДНА АТОМНА БОМБА,ХВЪРЛЕНА НАД МИРНИЯ ГРАД ХИРОШИМА 3 ДНИ ПО-РАНО, НЕ Е ДОСТАТЪЧНА,РЕШИ ДА ИЗПАРИ ОЩЕ БЕБЕТА,НЕВРЪСТНИ ДЕЧИЦА,МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ТИЙНЕЙДЖЪРИ В КРЕХКА ВЪЗРАСТ,ЖЕНИ КЪРМАЧКИ, ВЪЗРАСТНИ БАБИ И ДЯДОВЦИ, ПРЕСТАРЕЛИ ОТ ТРУД; И ВСИЧКИ МЪЧЕНИЧЕСКИ ПЛАТИЛИ ЦЕНАТА, ЗАРАДИ ИЗКРИВЕНАТА ПРЕДСТАВА НА ЯПОНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И САМУРАИ,ЧЕ ЯПОНИЯ ТРЯБВА ДА ДОМИНИРА!КОЙ ДОМИНИРА И ПАРАДИРА СЕГА?

18

mitev

преди 4 години

ядрени томахавки :-D хахахаха, от руски ли иде това ....

17

Боби

преди 4 години

КАК САЩ е нарушавал договора за РСМДП?1. MQ-1/MQ-9 въоръжени дрони с обсег до 3000км(построени хиляди бройки) - технически могат да носят тактически ядрен взрив(маса 50кг пожира се в артилерийски снаряд)2. RQ-4 Global Hawk и деривати летят до 5000км и могат да носят товар до 1500кг3. Разполагане на земята универсални корабни установки МК41 в тях елементарно се монтират не само Зенитни Ракети но и Ядрени Томахавки.4. Изстрелване на тест ракети КЛАС РСМДП за да тества ПРО но и тества ракетите.

16

Факт

преди 4 години

САЩ НЕ признават никакви международни закони и се ръководят само и единствено от собствените си.И това е обявено съвсем официално.Тепърва ще го изпитаме на собствен гръб,след прословутата "сделка" за Ф-16.

15

Анонимен

преди 4 години

турция си купува руско оръжие за борба с тероризма, защото се увери, че американското не върши работа заради опознавателната система "свой - чужд"!

14

Анонимен

преди 4 години

""Експертът"" с много кавачки е допуснал лека неточност в броя на нарушенията на САЩ не са 117 а 100117. Великомирната политика на СССР (бог да го прости) продължена от приемнка на СССР ( бог да го прости) РФ изисква по-голяма точност при изчисляване на нарушенията на американския враг.

13

Анонимен

преди 4 години

Пич, не знам какво е дезинформация, обаче факта, че такива като тебе смятат за нормално мъж да бъде жена, е много показателен за много неща.

12

Анонимен

преди 4 години

Абе простата истина е, че никой не иска мир.САЩ искат да си продават оръжията. Русия пък има нужда някой да я заплашва, за да седи народа мирен под диктаторски контрол. Лошото е, че европейските *** не го осъзнават, ами се скъсват да купуват американско оръжие и да се хабят за анти-руска пропаганда.Осъзнайте се, че и едните и другите си гонят целите, вместо да ми се филите и фобите...

11

До 17 и 18

преди 4 години

Ти гей?

10

Анонимен

преди 4 години

До 13На Запада не им трябва Сибир,те и сега във всяка фирма разработваща ресурсите на Сибир имат дялово участие ,от диамантите/швейцарци,французи ,италианци и др./до газа / предимно немци,холандци и австрийци/!Голямата лъжа е ,че Путин бранимРусия от хищническия Запад!Единствено японците не присъстват в Сибир ,не щото Путин не дава,а японците имат принципи!Не инвестират в страна агресор!

9

Анонимен

преди 4 години

До 11За ВСВ може и да не са виновни руснаците,макар ,че ако не бяха свалили гащите пред Хитлер ,едва дали нацистите щяха да имат смелост да воюват с тях!Първата СВ лежи на съвестта на сърби и руснаци!Първите убиха престолонаследника на Виена ,а руснаците нападнаха Австро-Унгария в защита на сърбите!Дори в Русия трезвите историци казват ,че влизането в ПСВ е било голяма грешка!Нямаше да има революция,премахване на Царската династия,нямаше да има и милиони загинали от войната и комунистите!

8

бай ганю

преди 4 години

за пореден път крадеца вика дръжте крадецаостанаха ли наивници все още вярващи на каквото и да е казано от русия?

7

Анонимен до ТТ

преди 4 години

А хапченцата взе ли си ги преди да напишеш тази глупост ? Я пак напиши за двете световни войни, където ги запалиха Руснаците че ми стана интересно ? Пич много си зле прочети историята преди да се излагаш.

6

TT

преди 4 години

Лъжата е генетично заложена в душата на всеки руснак.И еинаги се намира някакво благородно обяснение за мръсотиите които вършат.В Афганистан например изпълняваха интернационалния си дълг-страхотно.Ами двете световни войни дето запалиха-там какво???

5

Анонимен

преди 4 години

До всички ***, вчера се навършиха 74 год. от атомната бомбардировка над Хирошима. американските *** са единствените използвали атомно оръжие, сащ е най агресивната държава. А на вас все Русия ви пречи.

4

Анонимен

преди 4 години

Просия първа посегна на наутралната територия - Крим, и я милитаризира.

3

Анонимен

преди 4 години

Разориха Украйна , пет години лъжат ,кой да им повярва за нещо ,ако някой път даже .. кажат истината .

2

Анонимен

преди 4 години

Муриканите са известни из целия свят с това, че са големи измамници. Който им повярва той е лудия. Братушките са същата работа. Ядрените оръжия са символ на потисничеството и консолидира е на електората. Без ядрени оръжия само Китай щеше да е голяма държава, както е от 2000г. ФАЩ и Русия отдавна да са разпарчатосани от граждански войни.

1

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

Те?Не може да бъде.