13

Анонимен

преди 4 години

Ако китайците са толкова т ъпи да пробват.

12

гости от миналото

преди 4 години

Интересно е че духове от NEMEZIDA /NEMESIS проучват усилено HONG KONG търсят някаква реликва заключена в някакъв древен каменен съркофаг..

11

Внимателно

преди 4 години

След като са отровили цялото население на тази град държава с нарочно отровна бутилирана вода и с поне 11 години калибриране на спец съставки продавани в храни и напитки сега терористите са включили мощни пси генератори и тренират протести .Лично днес търсих в англия питейна вода без подобни пси активни спец съставки в много магазини НЕМА>>От чешмите тече отровна ..От утре ще не ща почвам да пият таква с спец составки..На работа терористите ни тероризират със силна пси активна музика

10

Анонимен

преди 4 години

"САЩ имат такава мощ, че могат да си позволят да смачкат няколко държави.", пише в материала. И това го твърдят самите САЩ! А какво искат тогава от другите? Една от техните ценности не е ли равноправието? Или има няколко вида равноправие?

9

Анонимен

преди 4 години

Тия(сащ)до като не подпалят света няма да мирясат,не мога само да разбера само откъде им идва увереността, че и тоя път ще излязат сухи!Не им ли е ясно, че вече няма такъв филм.

8

Хм

преди 4 години

Явно икономическата война е по-ефективна от традиционната.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Индия си върна пълния контрол над Кашмир окуражени от САЩ. Кашмир си е индийски Индия е била днешен Пакистан и Бангладеш включително, но тези територии са превзети от ислямът.

6

Анонимен

преди 4 години

Човеса е важния фактор не военния потенцял. Нямали я обичти. "Насила хубост не става."- народна поговорка. То и при нас насила ни бутнаха в СССР. През средата на седемдесетте години. За Живков почнаха вицове. ТКЗС -то почна фалшиви отчети. Бюджета почна на четри пет месеца да се коригира. Към 1980г. Печатница Родина нови пари на високи обороти. След пет години Икономиката рухна. На Живков стола почна да се клати. А той " и на коча му се кланят ама не падат" - Но 1989 падна БКП.

5

Анонимен

преди 4 години

Те Косово и Крим бяха провинции ако искаш мир готви се за война Китай се готвиха за война и сега в Кашмир и ЕС всички ще седят мирно. Съюзниците на Китай също зловещо изстрелват ракети и тракат нетърпеливо с оръжие. А ЕС си чопли носа и туря санкции на кривите краставици.

4

Анонимен

преди 4 години

До 1Кашмир е индийска провинция ,и Китай няма да се конфронтира с огромната индийска държава!Още повече,че Кашмир е беден регион!

3

до 2

преди 4 години

Китай не се плаши от бомби разбра ли либералче ? Китай не отвръща на бомбите с гей-паради. Китай е велик.

2

Анонимен

преди 4 години

До1. И да приемем теоретично, че със сила Китай ги прихване. Тия в Хонконг които ще си останат. Никога няма да приемат реално политически и финансово правилата на Китай. Ще си остане една бомба за употреба.

1

Анонимен

преди 4 години

Китай ще прихване Тайван, Хонг Конг и части от Кашмир населени с будисти САЩ ще *** мнооого, пригответе си тапи за ушите за да не чувате канските им писъци.