9

Фалшива новина

преди 4 години

Не са "Домакинства", а "Домакинства о НТООД", т.е. и нетърговски организации обслушващи домакинствата. В общия кюп освен домакинствата влизат и едноличните търговци, партии, синдикати, спортни и културни клубове, фондации и т.н. Фондациите, които ще отнемат децата на българите се финансират с милиарди от чужбина

8

Шопо

преди 4 години

Благодарение на мъдрата политика на ГЕРБ и най-вече лично на другарят Бойко Методиев Борисов България процъфтява и скоро ще бъде водеща сила в Европа ,а защо не и в света !!! Слава ! Слава ! Слава !

7

Анонимен

преди 4 години

Toва е капитализма. Едни ограбват други и постоянно им обясняват колко са *** и мързеливи, за да живеят по-добре. Не говоря за натурално маргилизираната тълпа, а за работещите бедни. И на запад е подобно, но не толкова явно, така че богатите сами да си режат клона на който седят. Там знаят, че трябва да има потребление, за да има растеж. При нас е налично главно вътрешно ограбване заради липсата на колонии. И не знам защо нашите бизнесмени се сърдят като чуят "див капитализъм"?

6

Шоп

преди 4 години

Ех, ако не си бях купил пет апартамента и осем гаража и аз щях да имам милион и половина - два банков депозит... :(((

5

Паралиата

преди 4 години

Ако си е платил синя зона в София, значи е така

4

Минко

преди 4 години

Цъфти и връзва за някои...България. Ех, милионерска държава. Да му мислят другите. обикновените българи!

3

Анонимен

преди 4 години

Милионерите са се увеличили с 90,а имено:Б.Б,Цв.Цветанов,Цецка Цачева,шефа на КОМПИ,цялото правителство и 2/3 от парламента и т.н.

2

Анонимен

преди 4 години

Яаааааа,да видим кои са милионерите?Например сп."Форбс"редовно публикува техните.У нас това тайна ли е?

1

българин

преди 4 години

Тиииии да видиш...-:) ЗАбогатяхме ли при групировката ГЕРБ? Хм..А ние "простолюдието" Що не знаем и не сме го усетили?! Леле леле.Тая <власт" Манипулира якооо! Ама кой ли и вярва? Ха хаааа..Иде краят на групировката! И дерибеят и!