74

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Анонимен 79Айде поне смени ника бе. Въобще не ставаш за платен ***.Не мога защото това ми е ника на пейрола, няма да ми платят! И аз искам да сменя ника но като гледам държавата от която бликат "мъдрост" май скоро няма да бъде сменен.

73

Анонимен

преди 4 години

До 78Айде поне смени ника бе. Въобще не ставаш за платен ***

72

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Анонимен 77Общуваш колкото чумата с врабчетата!

71

Анонимен

преди 4 години

До 76Пак пълни несвързани глупости. Какво общо има това със статията? А иначе аз общувам със западно европейци директно много повече от теб. И форумите им чета. Така че не на мен с тия и аре у лево,***.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7454-ти не е казал нещо невярно. Можеш сам да прочетеш реномето за България и българите в нея (повечето) по западно-европейските форуми. Хората са си написали какво точно са преживяли, с тази разлика че те са могли да получат компенсация или обещетения за разлика от българските потърпевши. Няма нищо антибългарско в това че описваш един народ (като българския) в упадък , крепящ се на 20% свестни българи подложени на тежки лицеви опори от 80% плиткоумните си сънародници.

69

Държавата Лайнярия

преди 4 години

Лайй..ци.е от България ги е яд, те си знаят защо!

68

Анонимен

преди 4 години

До 54Типичен пример за платен анти-български коментар. Няма абсолютно нищо общо с новината, но има плюсове нацвъкани през прокси/vpn, изпълнен със злоба и най-важното - седи неизтрит, защото анти-бг троловете са в комбина с модовет. Пс. Най вероятно моя коментар ще бъде изтрит след няколко минути.

67

Анонимен

преди 4 години

На този само по снимка му правиш диагноза.

66

Анонимен

преди 4 години

Може със спирачки!

65

Анонимен

преди 4 години

откога си мечтая за червенокоса чистачка от острова-сутрин да ми чисти на кучета -и тоя джонс аан ще ми я сбъдне

64

Bлк

преди 4 години

А, защо да бъде спиран. Това са хора, 300 години обирали останалия свят. Сега сами си правят така, че да страдат много. Всеки сам си заслужава съдбата. Все още се мислят за богоизбрани.

63

Истината за Истината

преди 4 години

До ИСТИНА за БИБЛИЯТАВсъщност и двата завета са написани 500 години по късно след събитията в "божиите земи" .Император Константин одобрява християнството след като римската аристокрация вижда че похристиянчените роби са тихи ,кротки и не се бунтуват а религията проповядва бедност и смирение . Мохамед според записките си е посетен от Джибрил / Архангел Гавраил - най-могъщия ангел на християнската религия и личен пратеник на Бог. Той му ДИКТУВА Корана и Мохамед го обявява за свой защитник

62

Анонимен

преди 4 години

Луд умора нема. Луд турчин, още повече.

61

Анонимен

преди 4 години

Отчаян британски блъф. Парламента, партиите и премиера им са в комбина, а не едни срещу други. Сега уж парламента нещо ще блокира което е страхотен повод за още едни избори. ЕС ще им даде отново отсрочка от съжаление. При новите избори всеки се надява консерваторите най-накрая да загубят, за да не може уж да излязат. Ако друга партия, която обещае нов референдум, спечели, ще има нов референдум на който се надяват да останат. Политици са страхливи мошенници и играят за време, нищо повече.

60

Истината

преди 4 години

Мито + ДДС за стоките означава крах за паунда, тъй като Великобритания не произвежда нищо на острова, всичко е внос.

59

българин

преди 4 години

Личи,че е сачманлия,завалията,мо се нямат Карлуково.

58

Анонимен

преди 4 години

ФУТУРОЛОГЧовек с глава, без мозък!

57

ЕС е най-великия

преди 4 години

и силен икономически съюз на планетата НО има една подробност --не е толкова единен ,а това го прави слаб и отстъпчив...или поне не може да реализира истинската си мощ.

56

Хм!

преди 4 години

Бритиотите имат по-малко от 3 мес до крайния срок за брекзит, но депутатите им щели да започват битка като се върнат от ваканцията си на 3ти септември.

55

Анонимен

преди 4 години

до 132А ти от кои си бре, от тия дека се клатят като гламави от тях ли си ?