7

Valentin Zheleva

преди 4 години

Харесва ми,защото прилича на бившето ми гадже,доста крив ))))

6

Анонимен

преди 4 години

По мои наблюдение, бананите са вредни за огормната част от хората и са полезни само за малцина.Откакто има банани целогодишно в магазинната мрежа, от тогава и огромната част на народа ни заживя мизерно и само една малка част от него се къпе в лукс.А, инак ако журналистката не знае за какво са полезни, да я светна. Може да си завира банана на едно място, щото това място едва ли ще бъде посетено от истински шпек.

5

Анонимен

преди 4 години

Истината за бананите е, че предизвикват неврологично объркване, защото влияят на нивото на серотонин активирайки някои центрове в хипоталамуса. Това води до агресия.

4

Анонимен

преди 4 години

Отвратителен плод. Ферментира бързо и създава стомашен дискомфорт. Беден на витамини, но за сметка на това богат на скорбяла.

3

Донки Хот

преди 4 години

Интересно защо авторката е седнала да пише за банани в 3 часа след полунощ? А да, зелените банани също така са и много твърди.....нали ;)

2

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината, бананът съдържа най-много изотопи от всички плодове.А на витамини е много беден.

1

Иветке мари,

преди 4 години

Щом в три през нощта си се сетила да ни даваш кулинарни съвети, нека да ти кажа нещо.Българите, работещи в Южна Италия, останаха изненадани, когато установиха, че там хората ядат бананите още зелени. За разлика от нас те имат избор, защото в дворовете им растат бананови дръвчета. На въпросите на учудените българи отговарят, че в зеления банан имало повече витамини.Аз не знам дали е така, но очаквах в този материал да прочета нещо и за съдържанието на витамини в този плод. Това е най-важното.