177

Калеко Алеко

преди 4 години

Някакви другари и товарищи продължават да живеят в своя паралелен свят, който отдавна е изгубил връзка с този на останалото човечество ... !!!

176

Ваня

преди 4 години

До Калеко Алеко-184:Отиват в западните държави по две причини: 1.Били са им колонии и си искат своето сега! 2.Благодарение на краденето на стоки и ресурси от колониите -- Западът си оправи живота и затова сега отиват при него! А Другите са водили войни, санкции, окупации и тн. !? Сега ясно ли ти стана?

175

Анонимен

преди 4 години

Някой погеднал ли е на картата,как изглежда Ормузкия проток?Има вид на дъга между Оман и Иран,с по-дълга брегова ивица с Иран и няма следа нито от ВБ,нито от ФАЩ,които са си присвоили "правото",да изпращат военни кораби за "охрана" на протока,а единствените страни,които имат право на това, са Оман и Иран.Някой викал ли е тези държави за "охрана" и ако има такъв,това не трябва ли да бъдат двете страни?!А за "нападения" на кораби,може всеки да "обвинява",още повече да ги провокира,за опрадвание!

174

Боби

преди 4 години

До Калеко АлекоКолко са Затворниците в САЩ а? И по какви измислени но все пак имащи Прецедент и от преди век обвинения може да те опандизят.Как така 40% от САЩ ветерани са Психясали а 25% са бездомниСтрана с население 340 милиона 45 милиона живеят на някаква помощ включително и Клошарите.Асимилираш ли че от 1990 когато свърши Студената война "Средната класа" в САЩ само намалява а това е най-важния показател за Благосъстояние на една страна.И да заради пропагандата алчните отиват там.

173

Калеко Алеко

преди 4 години

До Боби ... Пропагандата товарищ в момента се разпространява от такива като теб, които продължават да си живеят във времената на "Непоклатимата българосъвеЦка дружба" и като зациклили радиоточки да ни спяват кремълските мантри, громящи "Загниващия западен свят" който въпреки това си остава притегателна точка за милиони хора в страните от третия свят, към които се числи и раССия ... !!!

172

Боби

преди 4 години

До Калеко АлекоЗаради ПРОПАГАНДАТА на Запада и АЛЧНОСТТА на хоратаПропагандата почва още от Дисни - Всеки тиин филм започва с младеж с проблеми с един родител и не има стигат парите, но имат 6-8 стайна къща, Винаги младежа има ОЙ ПЛАТИХ поне някоя джвъчка. Младежа работи почасово но не и петък,събота и неделя когато са Купоните. В хола на тази семейна къща можеш да разхождаш Кон или поне Пони и има винаги диван за 5-6 човека...В РФ да си видял подобно нещо?Всеки алчен младеж иска мечтата.

171

Калеко Алеко

преди 4 години

Ти като си толкова умен обясни защо мигрантския поток на изпаднали в нужда хора е насочен към страните от западна Европа и към южните граници на Щатите, а не към раССия, Сирия, Венецуела или Иран ... Аман от рушкоговолящи установили се в българския форум, да не забравяме че България е член на ЕС и НАТО, което е отразено и в конституцията и също влиза в състава на така наречените "западни сили", които *** като теб възприемат като враждебни ... !!!

170

Анонимен

преди 4 години

отново сме на губещата страна, не че ще има особено печеливша при един тотален световен сблъсък, но отново не сме на страната на правото,затова и водещите ни печеливши фирми са за оръжие и хазарт :Д

169

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, Боби руснака не е *** :)))))))))))))))))))))))))))Това някаква шега ли е :)))))))))))))))))))))))))

168

москвич бракма

преди 4 години

Слава на България и САЩ !!!!

167

Къде е курск ??????

преди 4 години

Защо всичко руско е *** и става само за скрап ?????

166

АНТИКОМУНИСТ

преди 4 години

Никога русия няма да бъде нормална цивилизована страна този народ е *** и пиян управляван от диктатори

165

Българин - родолюбец

преди 4 години

Най голямото зло за България е пияния *** руски ботуш да ни мачка и кръде

164

москвич бракма

преди 4 години

Къде са великите САЩ къде е *** руска миризлива хо хо хо

163

Боби

преди 4 години

До Калеко АлекоНе се прави на по-глупав от колкото си!Иран е с повече население от Германия. Има собствена индустрия която се опитва да задоволява всичките си нужди. Най-големия проблем е липсата на електроенергия.Атомната сделка беше РФ строи централа която не може да произвежда оръжеен Плутоний а Иран предава запасите си от Обогатен Уран на РФ.Кой излезе от сделката - САЩ? Защо защото Иран заплашва хегемонията на САрабия и САЩ в Арабския свят и "трябва" да бъде най-малкото "ограничен"

162

Боби

преди 4 години

До Анонимен"БобиОсвен "***" нещо друго работиш ли?"1. Аз не ТРОЛЯ - ако тролех щях под Анонимното име Анонимен са си изтропам Опорните Точки и да си замина да си гледам работата.2. Колкото и да се чудиш работя. В задълженията ми е да броя мъртъвци. Дааа има и такава работа. Не е най-приятното нещо особенно като проучваш ЕГН на бебе. Заради стар хардуер сещаш се къде само да ми се обнови базата данни понякога чакам с часове...

161

Зозо

преди 4 години

Познайте от първия път кой ще яде сопата :)))))))))))))))))))))))))))))))

160

Калеко Алеко

преди 4 години

След като товарищ путин подкрепи Асад и Мадуро, беше крайно време да се противопостави на "западните сили" и по отношение на Иран ... В крайна сметка е съвсем нормално отхвърлените от цивилизования свят диктатори и аятоласи, да се кооперират в борбата си против "Загниващия американски империализъм" и "Упадъчния западен капитализъм" ... за да дадат нова насока в развитието на човечеството ... !!!

159

Анонимен

преди 4 години

До БобиОсвен "***" нещо друго работиш ли?

158

Боби

преди 4 години

До Тодар Правешки"Боби Значи казваш, че СССР навлязло в Афганистан заради Иран?По тази логика след като Турция инсталира С-400, ние трябва да навлезем в Гърция, така ли?????Баси простотията!"Простотията Правешки е в това че С-300 и С-400 са ЗАЩИТНИ ПВО КОМПЛЕКСИАсимилираш ли че един от тези комплекси в АБСОЛЮТНО МИНИМАЛНА КОНФИГУРАЦИЯ е 12 камиона 8*8 всеки с товароносимост на ТИРА в Афганистан САЩ искат да разположат наследника на Пършинг 2 или Ядрената Томахавка - Това са ЯДРЕНИ УБИЙЦИ