25

Не така

преди 4 години

Не така, че народът ще започне да чете и хрантутниците ще отшумят. *** народ, спокойни политици. По-лесно се краде.А какво по-затъпяващо от телевизията?!

24

Ха ха

преди 4 години

Пак от мухата стана слон, много голяма обществена опасност е ликвидира Явор Колев.... гледали няколко човека безплатен филм, чудо голямо😁

23

Абсурд

преди 4 години

Ако реша да се занимавам с подобна дейност посмъртно не могат да ме хванат

22

Анонимен

преди 4 години

До 24Къг кош? Ле си платят дека трябва, ша минат три месец и всички ще сте забравили ...

21

Анонимен

преди 4 години

А зазаминдата, деканправи по десетки милиони ?!? А не, не ноже шот сикаджии, приятели на ББ, на комунисти и на издяащи партии не се барат ...

20

Анонимен

преди 4 години

най-известния си бачка - са го тествахпак декларират несвършената работа за свършена и сигурно вече от МВР и присъда са му дали :)

19

Анонимен

преди 4 години

За мен изпълзяване на слепок.Тезихора ,са попълвали тетрадка за проверкав банката.Графолог ,мисля че бе ,да дойде,няма да се справи.Видях и висшист да пише ансансИОр.Кои филминемога да гледам?

18

Анонимен

преди 4 години

А, освен това, тук не сме свикнали да плащаме за филми и сериали. Имам приятел, който докато живееше в Германия, сваляше филми от пиратски сайтове и получи посещение от полицията и едва му се размина затвора. Представете си, ако имаше и тук присъди за това. Всички сме у пандиза.

17

Анонимен

преди 4 години

Въпреки навлизането на Netflix & HBO go като законни алтернативи, замунда няма да спре да съществува. В тези двете има интересни продукции, но и преобладават глупави американски сериали. Докато в замунда можеш да откриеш огромно количество класики от 80-те и назад - български и чуждестранни, които другаде ги няма и дори не ги излъчват по телевизията.

16

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerТо затворените сайтове сигурно нямат и приложение за тв и също ако искаш да пуснеш един филм ще ти изкочат хиляда рекламни прозореца.

15

Анонимен

преди 4 години

До ГашоВ Замунда има много изтрити торенти. Ползвам само муждастранни торент сайтове понеже в бг торент сайтовете се трие.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Предлагат срещу 11 лева да гледаш клипове от тубата без реклами.

13

Стратег

преди 4 години

Времето на Ох Бох Барбарох изтича, а когато изтича времето на твари, пдообни нему, те се връщат към миналото си и се опитват да възкресят "старо величие". Но, това "Старо величие", не е нищо повече от лакейна лоялност, както самият Бойко сам подчерта вчера, че друго не може да предложи на Запада, освен неговата си лоялност, щото е наясно, че ние не обичаме Запада!

12

Гашо

преди 4 години

Какво са ударили. ..смях.Замунда и Арена си работят от 100 години, има милиони филми и собствениците печелят милиони от трафик. Кои сайтове са ударили МВР, като освен тия двата другите никой не ги използва хахах

11

Анонимен

преди 4 години

В най-големия в света Исторически парк до Варна ще има 4D кино с български исторически филми

10

HeinrichHimmler

преди 4 години

Тия не опазиха сайта на НАП , тръгнали да раздават правосъдие за сайтове за филми.. има много по-належащи неща

9

1

преди 4 години

Мале, мале, много селянин пак налазил интернетя! Само за информация на неусведомените ще споделя, че торент сайтовете не разпространявар нито филми нито музика нито каквото и да било медийно съдържание, те са платформи за споделяне на връзки между потрбителски компютри, а самите филми и музика са на потребителските компютри. Относно "тубата", там за разлика от нашата селска туба(Vbox) съдържанието се филтрира неизменно и няма никаква медия която да е пиратски споделена или ако има се сваля.

8

РАШИСТ

преди 4 години

Замунда форевер ;))))

7

ха-ха

преди 4 години

В тубата филми колкото щещ и като гледам и те не са съвсем законно разпространявани. Пък и има една кутийка която се нарича ТВ Бокс, та чрез нея и едно съвсем легално приложение могат да се гледат стотици филми, да не каже че направо са милиони.

6

АнонимеН

преди 4 години

До Аз:) И аз веднага проверих дали замундата е още жива :DАз лично не познавам торрент сайт в който да няма чужда интелектуална собственост подлежаща на авторско право!