58

Мариана

преди 4 години

Браво , на това младо семейство! Много от *** са умни и имат потенциал да завършат висше образование . Дано и други последват примера им!

57

Берачи на ток

преди 4 години

За 850млн лв 1 хРом е с вишУ а др си берат ток плюс минус подземно надземно изучават Н.Тесла Пп а в другото свободно време се слуша чочек и се оплождат за да набъбнат помощите

56

Анонимен

преди 4 години

Завършила е акушерство. Таман ще подпомогне прирастът в махалата.

55

и ся ко праим

преди 4 години

Сега..до колкото разбирам колкото по образовани са родителите толкова по малко деца имат(1-2) .за да има повече деца и прираст на населението явно родителите трябва да са с ниско образование за да правят повече деца,но тогава родителите с ниско образ.имат и ниски доходи поради което и техните много деца няма да могат да се изучат и ще останат неуки!И ся ко праим???

54

Анонимен

преди 4 години

Висшистка НЕ Е! Иначе браво на семейството!

53

Браво

преди 4 години

Заглавието от статия на Днес преди около седмица : Над 815 млн. лв. похарчени за интеграцията на ромите... Резултатите? Ами ей ги резултатите - Слепи ли сте ? Имаме ЕДНА РОМКА С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ . Значи ни трябват още някакви си 815 милиона за да имаме и друг ром вишист .Браво.

52

Свирчо

преди 4 години

Браво на жената и семейството й. Една хубава новина да прочета и да се зарадвам, след този негативизъм, който ни залива от сутрин до вечер.

51

Циник

преди 4 години

Изключенията - потвърждават правилото!Номадските племена - са свикнали да я карат по тънката лайсна... Бране... Просия.. Телефони измами... Интеграцията не е *** да им го набиеш

50

Анонимен

преди 4 години

Браво на жената и дано оползотвори добре образованието си.Обаче останалите?Нека се замислим на тях защо държавата им налива за няма нищо, вместо да бе помогнала на такава жена да си плати таксите, а не да събира пари едва-едва.Та единствения НИ изход е да се дават помощи само срещу реални резултати. Но за целта трябва да се затегне контролът за посещаемост на училище и за овладяване на задължителния материал. С тая корупция в училищата не съм оптимист, че това ще се случи.

49

Анонимен

преди 4 години

Висшето образование го дават под път и над път.90 % от моите колеги ФИНАНСИСТИ в университета след завършване се реализираха по следния начин:1. Таксиметрови шофери2. Сервират по заведения3. Ей тия в сивия сектор не мога да ги открия - май хакери станаха :)За какъв ти е висше, като ти се смеят работодателите (които са със средно специално образование), НО тези същите работодатели имат по няколко любовници.Стой си ти безработен с висшето ... !!!

48

Наблюдател

преди 4 години

Молете се до 30 г. да има още една!

47

Maria

преди 4 години

Браво на тази жена! Историята ме накара да се замисля, колко много усилия са й били нужни за да получи това, което повечето българи получават наготово: достъп до образование и добра среда.

46

Анонимен

преди 4 години

За 30 години милиони и милиарди се изляха в т.нар. "ромско включване" или интеграция. Какъв е резултатът? Силно казано скромен. А образованието е единственият начин ци.аните да напуснат гетото, където мизерия, неграмотност и престъпност се възпроизвеждат. Но така няма да са под контрол.

45

Анонимен

преди 4 години

Дано бъде за пример на другите. Успех й пожелавам!

44

Анонимен

преди 4 години

А значи можело! Жалко, че е 1 на милион! Обаче, има надежда, че щом са се изнесли от гетото, децата и вече ще имат различен живот, няма да се женят на 14, а ще завършат училище, може би дори висше... Ето това е пътят! Не е лесен, но това е единственият начин да се измъкнеш от мизерията на гетото.

43

Бау

преди 4 години

Според мен е важно това семейство да стане много известно и популярно, за да видят останалите колко е хубаво и да се опитат да последват примера.

42

Анонимен

преди 4 години

И сега с умиление гледаме едната бяла лястовица от хилядите хрантутници. Браво, но другите? Кога?

41

Бау

преди 4 години

Браво на жената! Явно като са образовани нямат 3492349234923 деца. Разбираемо.

40

да

преди 4 години

Браво! Респект!- това е интеграция и добре похарчени помощи!!!

39

човек

преди 4 години

До: номер 41Така е, съгласен съм. Подобно е положението и с чернитe американци в САЩ.Всеки по-образован е принуден да напусне родното си място защото гледат на него като на бял. Смятат го за предател. Лично съм бил там и съм попадал и в гeтотo, страшно е!Разбира се, има и такива опити, да назначават от техния етнос полицаи, учители, всякакви служители, но сам бившият президент Обама беше казал, че почти няма промяна.