14

Проверил

преди 4 години

До АнонименПо глупава констатация от тази,че книгите в училищните библиотеки не били пострадали не бях прочитал скоро.При социализма комунистите по идеологичски причини отделяха средства,а след промените добро финансиране нямаше и това е причината.Затова ,човекът предлага като обикновен българин,да се отделят средства за учебници,специализирани издания.Вместо да го подкрепим, или поне да не пречим,почваме да обиждаме-не бил влизал в библиотека и т.н.Като се научим да уважаме доброто,ще успеем.

13

Анонимен

преди 4 години

"Една необичайна, но практическа напълно осъществима гражданска идея за подпомагане на българските обществени, училищни и университетски библиотеки предлага адвокатът Цветан Цветанов."Тоест нещо което другите държави правят отдавна? Техните са хубави, само българите не ги интересува от библиотеки.

12

ГЕРБ forever

преди 4 години

Българинът не бива да чете и мисли!Вместо него четат и мислят управниците му.Почне ли българинът да чете,главата му ще се напълни с глупости и неминуемо ще си усложни живота.Книгите са демоде и соц.упадък,достатъчни са му радиото и телевизията.Библиотеките са излишни,понеже вече никой не чете!!

11

РУМЕН РАДЕВ

преди 4 години

АЗ В БИБЛИОТЕКА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ, В ПОДЕЛЕНИЕТО НЯМА БИБЛИОТЕКА.

10

пипи дългото чорапче

преди 4 години

То и сега има библиотеки въпроса е че на много деца не им се чете.Глупости говорят в министерството

9

Рускиня до странджа

преди 4 години

По време на соца в библиотеки имаше всякакви книги. Драйзер изчетох всичко,бредбери също. Не говоря за класиката. Ама ти ,предполагам ,освен речи на Живков не си взимал.Разбирам,че те трябваше за работа. Точно такива яростни борци против соца,като тебе ,по онова време били доносници и функционери. И сега се опитнате да замажете. Плямпавлиев,цачева и прочие - същата сбирщина

8

334

преди 4 години

И те като тръгнат да четат...

7

Бойко Борисов

преди 4 години

Aз в библиотека не съм влизал. Няма и да вляза.

6

Анонимен

преди 4 години

и ТКЗС-тата може да възродите,ама нема да има животни и бачкатори

5

Анонимен

преди 4 години

ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ДА ИМ ПРАВИМ ЗНАЧИ. ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ - ГОРИМ КНИГИТЕ НА ВСИЧКИ ОСВЕН НА МАРКС, ЕНГЕЛС, ЛЕНИН И ЖИВКОВ.

4

--

преди 4 години

Има съвременни начини библиотеките да бъдат възродени, купуването на печатни книги не е сред тях.

3

Анонимен

преди 4 години

Да ги "възродим" като през тоталитаризма. Демек да изхвърлим книгите и да оставим само комунистическите помии.

2

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

През социализма в библиотеките имаше предимно "трудовете" на Ленин и бай Тошо и малко партизански повести. След това ги направиха нормални библиотеки.

1

Анонимен

преди 4 години

САМО КАТО ПРОЧЕТА ГЛУПОСТТА ЧЕ БИБЛИОТЕКИТЕ ПОСТРАДАЛИ СЛЕД СОЦИАЛИЗМА И МИ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ТОЗИ ЦВЕТАНОВ В БИБЛИОТЕКА НЕ Е ВЛИЗАЛ НИКОГА.