До АнонименАми те евроатлантиците вече са го измислили - спрямо директива на ЕС, за да се занимаваш с лозарство трябва да получиш специално разрешение/лиценз от Института по лозаратво и винарство. Успех да го получиш иначе ще изземваш дела на немското вино...
Ризлинг - най-добре да е немски.Сира - австралийска.Пинотаж - ЮАР-ски.Всеки лозарски район си има сорт, който е оптимален.
В Германия може да има успех. Защото Местната власт е независима от Централната. Второ системата е такава , че с кредити за инвестиция се стимулира индивида даващ продукт и услуга. Германия е на първо место по земеделие и фермерство в ЕС.При нас това стимулиране е позволено само на колективи от Централната Партиина Власт. Абсолютно е забранено индивидуално пройзводство на големи площи и производство над 1т. Вино.РЕКЕТА Е ТУТАКСИ С БОЙ ПО ГЛАВАТА. - От колективите
Ау, Германия започнала да произвежда вино.Значи има африканска чума по лозите, която се разпространява от лозята с рамери под 2 декара в България и от лозята в задния и предния двор на българите. Който не си изкорени лозите ще получи глоба от 10 000 лева.
Германците имат вина с много високо качество.Но повечето хора нямат и елементарна представа от немски вина.
Суша, жега... И рекордно много вино от Германия