19

стар проблем

преди 4 години

Подобни убииства може да видите отлично показани по каубойските филми.."Масов убиец обсебва въоръжен човек след няколко малки в бара въоръжения застрелва пианиста и си отива смело.."масовите убиици вече се виждат на постоянно снимащата техника чрез която с е уврежда тежко общата охрана както в магазини така и в училищата..Обсебени от масови убиици провеждат терор срещу Земята в момента като принудиха милиард водачи да облъчват земята денем и нощем с фарове..

18

Хахо

преди 4 години

След този инцидент... тежко и горко на нормалните бели хора в САЩ. Това само ще нахъса SJW откачалките още повече. Ако Юрий Андропов беше жив днес, той щеше да е доволен от случващото се.

17

Вуте

преди 4 години

Е, па нека си се тепат, щом им аресва.

16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се ,че наказанието е смъртна присъда !Това да не е джендърска Норвегия където един ненормалник изби повече от 70младежи и му дадоха 20г.!За добро поведение,скоро ще пуснат,да трепе още хора!

15

Анонимен

преди 4 години

Аууууу! Смъртна присъда! Това не е човешко! Не е хуманно! Човека е сбъркал! Ще го превъзпитават! Ще се оправи! Какви са тези глупости със смъртни присъди? Варвари! Да отнемат живота на човек! Така не се прави!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Баш ме бОли... коня.

13

Анонимен

преди 4 години

Първо се стрелят, после си прегръщат и пускат знамената наполовина.американски му работи...

12

Страна на разпад

преди 4 години

Половин САЩ са бивши мексикански територии .Според Хънтингтън до 2050 е възможно тези територии принадлежали на Испания и после Мексико да напуснат САЩ .

11

Анонимен

преди 4 години

Абе да го пуснат човека,защото ще го съдят и то на смърт.Ще му нарушат гражданските права.Я нашите как ги пускат с лафа"Абе умрелия си е умрял,няма значение как"

10

Анонимен

преди 4 години

О, Времена, о, Нрави!" - Цицерон (древноримски политически деятел)Всички Неолиберали в Западния цивилизован свят са Либертаринци по своята същност и носят в себе си "пламъчето" на масови убийци! Консерваторите са по-прагматичи, те стрелят само по онези които пряко са им навредили.Просто психологическа констатация и статиска на психолози професионалисти.

9

Инвазия

преди 4 години

От миграмти навсякъде.Турска граница -ограда-преминават-никой не ги спира->ДинкУМексиканска граница - Тръмп нарежда - ограда-преминават-никой не ги спира->Патррик.Още примери искате ли?КОй е виновен?

8

Анонимен

преди 4 години

Политиците в САЩ тайно се радват, но не могат да му помогнат.

7

Анонимен

преди 4 години

Пр,блемът е: КОЙ ще управлява щатите - латиноамериканците, или хафриканците?

6

Мда

преди 4 години

Епохата на Лудият Макс ч*у*к*а на вратата на САЩ...Наложената от Сорос и демократите до това доведе!

5

"Демокрация&quo

преди 4 години

Терориста Оcalan който е виновен за смъртта на хиляди не бива да се екзекутира!А този пикльо за двайсетина души защо?

4

"Демокрация&quo

преди 4 години

Терориста Öcalan който е виновен за смъртта на хиляди не бива да е екзекутиран! А този пикльо за двайсетина души защо?

3

Burzum

преди 4 години

До 1Добре че си ти да не съм аз най

2

V

преди 4 години

Тексасците не са точно типичния американец .Те гръмнаха и Кенеди :))) И макар да са най големия щат ,ако не е петрола щяха да са една пустиня .Известни са с *** политики и закони . Евно те провокират подобни нападения .Трябва да се види кво са сторили на стрлеца .

1

ШибиРиби

преди 4 години

Е той сигурно е очаквал два лева глоба и накрая президента да го повика в белия дом и да му се извини и да му даде медал за храброст