27

Анонимен

преди 4 години

Тая дърта комунистка не трябва да заема ръководни позиции така че ДАНО Тръмп и тури прът в спиците!

26

V

преди 4 години

И сега кво ??? Всички да търсим нова хранилка на тази пенсионерка.Хората ни казват че е дърта ,ама ние пак хранилката та хранилката.Добре че не я взеха в ООН ,тая щеше да ни вкара в конфликт с други държави за да се надупи ;) На такива позиции хора чието основно качество е надупването не са подходящи .Там трябва да се балансират интереси и трябва хора с идеи ,а не със стериотипното вишокетапно мислене закарало ни на последните места по всичко

25

продължение

преди 4 години

"Ако трябва да се реши проблем, се търсят жени." Лично аз никога за своя дългогодишен живот ни съм чувала, ни съм чела подобна българска "мъдрост".Това по повод нейната квалификация и надеждност.А, за работата и като еврокомисар в ресор "Бедствия" пишеше за Хаити и т. н.

24

Анонимен

преди 4 години

Вчера в една престижна немска медия прочетох материал за Кристалина Георгиева. Бяха написали и че е кръстена отначало Сталинка. Била учила политикономия и социология в България. Специализирала опазване на околната среда. Още в началото, политкоректно имаше изречение, унижаващо страната ни. Кр. Г. казвала, че си спомня как като дете ставала в 4 часа да се реди на опашка за мляко. Материалът завършваше също с неин цитат: Българите били казвали: ако трябва да се обсъди проблем, се търсят мъже, ако.

23

бай дъ уей

преди 4 години

Ако бай Дони иска да препъне Сталинка е достатъчно да нареди на "своите хора" да се позоват на устава на МВФ ,където ясно е записано,че кандидатите не трябва да са по-възрастни от 65 г.,а кака Сталинка тия дни навършва 66 !!!!! Значи трябва да се променя устава,а това е сложна и тегава работа. Освен това каката е кадър на чичко Дьорд!!!, а въпросният чичко докара много неприятности на бай Дончо.

22

Дорин

преди 4 години

А така, хем Сталинка ще бъде оправдана, че не по нейна вина не е избрана, хем Тръмп ще бъде изкаран лошия! Грейт план!

21

Анонимен

преди 4 години

Макрон я издигна, поради любовта си към дъ рти жени.

20

Една

преди 4 години

До 1912: ГЕРБ са само пионка. Бойко е кукла на конци, които се дърпат от Брюксел, Вашингтон, Лондон и Тел Авив. Заповедта за заличаването на свиневъдството като отрасъл идва отгоре. Идеята е, че тези животни са несъвместими с определени нехристиянски религиозни догми, а и имат прекалено голямо културно отношение в така мразеното от Елита християнство. България е само тестов проект, да видят как се случва, а ГЕРБ до допуснаха. И така....

19

Анонимен

преди 4 години

Отвратително е това, че на запад "тачат" само хора, които С НИЩО НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА СТРАНАТА, ОТ КОЯТО СА ПРОИЗЛЕЗЛИ! Даже са смогли да си разрушат страните, например като горбачов! ЯВНО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА! Както и наш боко, съсипа ни държавицата с безумните си "проекти", започнати-недовършени-ремонтирани-донеремонтирани.....набута ни с ръждиви железа на кредит, с неописуеми дългаве и изчезващо население.....а там го хвалят и гладят по главицата вместо да му бият един дълъг шут!

18

Доктор Z

преди 4 години

И що да окаже проблем. Ние редовно цункаме задните части на краварите!

17

Анонимен

преди 4 години

1. Имаше и една друга българка, много по-достойна от Сталинка, която стана първата в историята на финалната права за Генерален секретар на ООН. И сигурно щеше да стане такава, ако не и подля вода сънародничката й Кристалина Георгиева!2. Милен Кермидчиев никога не е бил външен министър, а само зам. министър и то за кратко.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14:Ами тя служи на държавата и народа СИ,но на еврейските държава и народ,като всеки евреин на планетата,независимо,дали е явен,или криптоевреин,каквато е сталинка!Така служейки им,искаше да напълни Територията с "бежанци",за да "подобрели" генофонда и?!Разбираш ли,сега,когато все още щъкат етнически българи генофонда е влошен - това ни го набива тази,коят си мислите,че е българка.Отворете си очите и ушите и четете и мислете,а не се тъпчете с изпр***жненията на "медиите",набивани ви денонощн

15

Аз

преди 4 години

Какво точно е направила за БГ лелката?

14

Анонимен

преди 4 години

Тази не трябва ли да служи на държавата си и на своя народ ? Историята ще я съди.

13

Анонимен

преди 4 години

Не е достатъчно възрастна, за там трябва още по-възрастен човек с много бистра мисъл.

12

Анонимен

преди 4 години

До Еднащота не се знае или крие, че има лек и ваксина...

11

1912

преди 4 години

До ЕднаГроб ,НЕ разрешиха А наредиха да се избият животните!!!!А защо???Защото народа са страхливи овце и търпят тези предатели????

10

Тикволандия

преди 4 години

А тази тетка,освен да вреди на България,направила ли е нещо полезно????И защо трябва да ни интересува????

9

Анонимен

преди 4 години

Положението на Запад е катастрофално модерният свят се разпада, какво донесе Запада на БГ интерес от нашия слугинаж има само западния колониализъм.

8

Една

преди 4 години

Българина много по-живо го интересува защо от ГЕРБ разрешиха избиването на всички прaceта, включително на бременните свинe-майки, обричайки на глад и мизерия хиляди български семейства?