95

Скептик

преди 4 години

Доктор на какви науки не разбрах. То и Боко е доктор.

94

Анонимен

преди 4 години

Родителите й били от село и не много образовани, но я кръстили Кристалина ? Глупости на търкалета.

93

бачкатор

преди 4 години

У нашта фирма и да си доктор на каквото си искаш и да се счупиш от работа ще те лашкат като гладен ром джанка от сутрин до вечер!Единствения начин да се издигнеш е да си човек на някой голям човек....я брат,братовчет,шурей,баджанак,кум,любовница и т.н!Тези който се блъскат да бачкат с надеждата ,че ще се издигнат им намират началниците още и още и още работа и им се смеят колко са наивни!!

92

Анонимен

преди 4 години

Искам да ми предаде урок как точно се е издигнала - с неуморен труд, с блестящи знания?

91

Анонимен

преди 4 години

СРЕЩУ климатичните промени ли?ако е така тогава и пожелавам да не спечелиаман от борис, тръмп и подобни психопати

90

Циник copy-paste

преди 4 години

Сталинка Георгиева... мистерията на българските *** - и сърГей СтанаШеф на ПЕС... И тя като сърГея отдавна трупа европейски милиони, и не и дреме за българи, германци... и европейци изобщо.. Вози се в S класа Мерцедес... Охраняват я... плащат и..А тя съветва българите да се "омешат" с афганистанци, араби и африканци - та да им се оправи генофонда. И тука глеАм някви захлупени - "се гордеят с нея"

89

Анонимен

преди 4 години

Не искам това. Искам само да съм митничар. Само за един ден.

88

балумба

преди 4 години

И аз съм . От. Расъл .на . Село.Искам и аз да ми плащате европ Парла . Мента. Рна . Заплата. И да се кефя . И да плещя простии.

87

Анонимен

преди 4 години

Поливалентна личност . Когато си отиде Франциск, тази и за Папа ще кандидатства.

86

Анонимен

преди 4 години

До БесепарЗАПАДА АКО СЛАГАШЕ КОРНЕЛИИ НА ТАКИВА ПОСТОВЕ НЯМАШЕ ДА Е БОГАТ, А ЩЕШЕ ДА Е БЕДЕН СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ

85

Бесепар

преди 4 години

Защо Кристалина, трябваше Корнелия да я турят на МВФ - само за няколко месеца западняците ще разберат какво значи жанвиденова зима, и ще се редят на опашки за хляб и мляко.

84

Анонимен

преди 4 години

Вече трети ден новина за една национална предателка, кому е нужно това ?

83

Анонимен

преди 4 години

В БСП са натурални, от флоро-фауновата област, техните известни са други - Кюстендилската слива, Крушовската магарица, Казаня от видинско и други, докато АБВ са поетическа дива комуноинтелигенция - Румен ла Фонтен, Гоце Архара

82

Анонимен

преди 4 години

КРИСТАЛИНА С НАЙ-КРИСТАЛНА ПЕНСИЯ

81

Анонимен

преди 4 години

А КОРНЕЛИЯ - НА СЕЛО РАСЛА, В ТЕКЕЗЕТО ПАСЛА, В БКП УЧИЛА, ТЕХНОИМПЕКС КРАДНАЛА

80

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Кри...сталина не е комунист,нито националист,не е и интернационалист,тя е от новата мода глобалист-марксист... И всичко каквото става в така наречения ЕС говори за разпад и закриване на тази неспособна на нищо организация...

79

Анонимен

преди 4 години

И с какво е допринесла за доброто в България?Нямам спомен и като еврокомисар държавата ни да е имала полза от нея. Говореше, че пришълците от Азия и Африка ще спомогнат за решаване на демографските проблеми в страната ни. Имахме тежки природни бедствия. Нищо не ни помогнаха - не били засягали 4% от страната. Само хоро играе всяка година в център на Брюксел.За мен българин е човек, който работи в полза на България.

78

Zzz

преди 4 години

Вече е почти аут от световната банка, поради пенсионна възраст. Яко си търси местенце, за още 5 г. Като бивш еврокомисар, почти нищо не направи за бг. дори абдикира от позицията преждевременно заради личните си интереси, но сега максимално използва връзките си в ЕС за да се уреди. Da не говорим за долнопробното включване в надпреварата за ООН. Изобщо кариерист от n - та степен, със спорен морал.Не подбира средства и начини за лични интереси

77

Глиган

преди 4 години

Сталинка това е истинското и име в характерно амплоа по разстягане на локуми!...Родителите и, които са бивша комунистическа номенклатура са кръстили дъщеря си на "бащата на народите", касапина, тиранина и злият гения на СССР - Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин /демек "Стоманения"/....... По-добра от тази характеристика за еврокомисарката здраве му кажи!

76

До 101

преди 4 години

За пръв път чета, че Бил Гейтс учил биология, а не програмиране.Откъде ти е информацията?