21

Анонимен

преди 4 години

До 21Cмешник - извинявай ама такъв си!2 кебапчета и 1 бира и ето ти един "незакупен" глас.Последните няколко избори къде си бил - в интензивното?Лицемериш се, стига!

20

д-р иванов

преди 4 години

гербавите калинки като чуят българи в чужбина от завист и злоба ги хваща треска и се вижда по коментарите

19

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има ценз за уседналост в изборните списъци. Примерно минимум 3 месеца пребиваване за последната година за да имаш право да гласуваш.

18

Анонимен

преди 4 години

Как ще гарантират самоличността и тайната на вота дистанционно, без избирателна комисия и проверка на документите?Примерът с банкоматите е грешен, защото всеки може да дава парите си на когото иска и реши, но даването на правото на гласуване е престъпление. Дистанционното гласуване е противоконституционно, нарушава основни правила за изборите.

17

баба мара

преди 4 години

българите в чужбина са си избрали пътя в живота и няма какво да се бъркат визбора ни ние живеем тук плащаме данъци и не желаем друг да ни избира кметаи депутата

16

Анонимните

преди 4 години

Под номер 1.Споко,няма да гласуват, за да можете, а и го правите да крадете, а от там да ви издържат вашите отрочета нехранимайковци, завършили големият процент задочно и с връзки всички до един сте на леко и меко от 30 г. Герб, граждани за европейско развитие на бг, и другите партии. В Европа няма мама и ТАТИ, явява се на конкурс.. А и дпс, само те за минаващи, гласувахме за президент и нищо, цели фамилии на запад, интелигенцията не може да търпи просташкото и тук по форумите.. И не са заминал

15

R

преди 4 години

И защо само от чужбина. На противниците на електронното гласуване явно не им стига акъл да разберат, че и те самите могат да гласуват от собствения си компютър. Без да се налага да се разхождат до разните му там урни. Аз самия с удоволствие ще го правя, стига да има как. И не само аз. Много хора , които сега не гласуват, ще го правят , ако имат тази възможност. Но май точно0 заради това не желаят да въведат електронното гласуване. Резулата при голяма активност ще е ....

14

от чужбина

преди 4 години

До 17 завистлив останалайсиктирбекелеш . Ти ли ще ми казваш къде да бачкам и къде да си плащам ?

13

Анонимен

преди 4 години

Само за Радев бих гласувал...

12

Анонимен

преди 4 години

И аз искам дс гласувам електронно от чужбина, но няма как

11

завистлив останал

преди 4 години

От където искайте гласувайте но трябва да си плащате данъците в България за да имата претенцията да решавате нещо, като всички останали тук дето носим цялата държава на гърба си.

10

хах

преди 4 години

Ами те могат да обявят резултата и преди изборите . И го правят. Всички го знаем ама се надяваме нещо да сбъркат.

9

Анонимен

преди 4 години

Спрях да гласувам и ето защо:Последния *** се няхме събрали 200 човека да гласуваме в САЩ, часова разлика 7-8ч с БГ. Наредили сме се а по Българската телевизия показват резултатите от днешните избори и съобщават кой спечелил. А ние още на опашка да гласуваме ...Всичко е ясно, нашите гласове никой не го интетесува а даже си мисля и вашите. Всичко е един цирк.

8

Анонимен

преди 4 години

А бе кога ще измрете в тази България, че да се върнем от чужбина и да си направим истинска държава, а не такъв fake. Явно умствения багаж на останалите ( като дедо поп ) не им стига да оправят тази някога красива страна. От влизането в ЕС все най най бедни, оскотели (бой по улиците чума по животните, ниското ниво на образование (след 90-те) и прочие. Айде давайте минусите, че да ви олекне 80% - знаете за какво!

7

Анонимен

преди 4 години

До Дедо поп 10Но да плащаме от нашите данъци за гласа на някой, който никога няма да се върне - не, благодаря!Дедо попе, намазвай с вазелин бутай там където вижда само рогатия! Щом сме ЕС държава трябва да се съобразим със стандартите за които сме подписали договор свързан с членството ни. А кой ще се връща или ще остава не е попска работа а Божия!

6

Дедо поп

преди 4 години

"Българите" в чужбина, като искат да гласуват, да използват схемата "билетче, самолетче, урна". Никой не и спира и те им пречи.Но да плащаме от нашите данъци за гласа на някой, който никога няма да се върне - не, благодаря!

5

Анонимен

преди 4 години

До 4Да си гласуват на английските и американските избори тия ***!Най-отявлените *** са в България, нагласена от тях и преобразена в Лаййй.н.рия!Там ще си гниете, там ще загивате, защото природата не търпи плиткоумни селияндуристанци.

4

Марвин

преди 4 години

Нямате даже електонни кебепчета. Как мислите да спрете големия страшен политически танк? Новата боржуа е с комунистически тренинг и див капиталистически порив.Смяната на работата на една система, става само след революция. Кой да я извърши, като всички са в играта?

3

Анонимен

преди 4 години

И като вземат да слагат тоя Левски отзад нямам думи !

2

изнервен

преди 4 години

Червената коза пак се бута и тук. На всяка манджа мерудия. Айде няма ли най-после да дойдат изборите в София, да й го набутат в тъ.пата червена муцуна и да разбере, че само с плямпане и ходене по медиите не става.