60

човек

преди 4 години

До: номер 63Ми чepни са, що питаш?Всъщност, и аз нищо не знам за етиопските евреи, само съм ги виждал как изглеждат.Дали са "истински" (автентични), дали са приели юдаизма, нямам представа.Обаче, бегло прегледах статията, аз ли съм пропуснал да видя или нарочно не са написали, че операцията е съвместна между Мосад и ЦРУ?

59

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

До До РумиНяма да те питам коя е ВИТЛИЕМСКАТА ЗВЕЗДА , НИТО ПЪК КОЯ Е ДАВИДОВАТА. ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ - БОГ ЙЕХОВА И СИНЪТ МУ КОГОТО БОГОТВОРИШ БОГОВЕ НА ТВОЯ НАРОД ЛИ СА ИЛИ НА НАРОДА НОСЕЩ БИБЛЕЙСКИ ИМЕНА И ПРИЕМАЩ СЕ ОТ ЦЪРКВАТА НИ ЗА БОГОИЗБРАН. Ако ТЕ са БОГОИЗБРАНИ , КАКЪВ СИ ТОГАВА ТИ ЗАБРАВИЛ БОГОВЕТЕ НА СВОЯ НАРОД И СЛУЖЕЩ НА ЧУЖДИ БОГОВЕ?!

58

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко суперсекретен хотел са направили, но I.диота на снимката подозрително много прилича на главният герой от незабравимата сага Гореща дъвка.Май беше техен и сигурно е сниман там.

57

До Руми

преди 4 години

Госпожо, недейте да богохулите - Иисус не е роден в Израел и никъде в Библията не пише за възстановяване на Държавата Израел!Божият син - Йешуа (на старо арамейски) илиИисус е роден в Бетлеем (който ние наричаме Витлеем - транслитерация, какво да се прави) в пределите на Юдея (Джуда).Нека Ви напомня госпожо, че да се чете не е достатъчно, трябва и да се разбира прочетеното, ако не можете сама тогава да Ви го разтълкува свещенослужител. В крайна сметка говорим за Книгата на книгите.

56

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах само какви на цвят са тези судански евреи?!Сегашните евреи в Израел ,по принцип са бели, но тези суданските .....или са суданци , приели юдаизма?! До сега знаем за два оцелели клона на автентичните евреи и ми се струва ,че се прави опит да се възстанови трети!

55

Хан Крум

преди 4 години

Както винаги братята евреи са на ниво. Няма нищо което може да им се опре.Народ достоен за уважение.Сега ще започнат минусите но нека хейтърите да поспортуват защото с ръцете си могат само да онанират и да цъкат минуси. За арабелите е ясно - те само това си могат.

54

Анонимен

преди 4 години

Сигурно и Исус е казал че трябва евреите да избиват масово палестинци и да извършват прочистване в ивицата газа. вероятно е казал и че може снайперисти да пръскат главите на малки момиченца и жени или да ги засипват с фосфорни бомби. То тези бомби са като химическото оръжие- забранени са за употреба.

53

Руми

преди 4 години

В Библията е писано за възстановяване на държавата Израел, също, ако нямате нищо против, Исус Христос, е роден в Израел. Той е Този, който помага на Израел, Той ще ги спаси и при Неговото Второ пришествие, когато определени народи ще се съберат в долината Магедон против Израел.Тогава Господ Исус ще слезе от небето и с огъня от устата Си ще убие враговете на Израел.Тогава евреите ще познаят , че Той е Месията. Бог ще царува в Ерусалим и ще установи Божието царство за 1000 години на Земята.

52

Анонимен

преди 4 години

Звучи как къщи за гости ама за бежанци,все пак след толкоз километри изминати и препятствия с преследвания за рушвети,промени на маршрути трябвало някъде да чакат отделно от центъра Арус разработен вече как добро курортно място,на коет не се разчитало за тези цели,но защо суданските власти как противни срещу коит са устроили таз схема не са я доразвили за курорт в целия регион как тяхно богатство прекрасен за туристи щом е изоставен по програмата Мойсей за национален с обслужващ персонал суданци

51

House M.D.

преди 4 години

А какво е дайвинг?

50

АЗ

преди 4 години

Голямо браво, че не си оставят хората в труден момент!Така трябва да бъде!

49

БГ на 3 морета

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Г-н ***, това което твърдите във вестник "Строго секретно" ли го четохте? Всяка една бракма, купена от съветския ВПК е платена с труда на българина, а що се отнася до тия 400 самолета, то по-голямата част от тях бяха МиГ-21 (II-ро поколение) които общо взето стават само за пушечно месо. Същата работа и с танковете - масово бяха Т-55, които дори руснаците набързо усетиха, че за нищо не стават и ПРОДАДОХА на "добри" цени консервите си на такива като нас, които само казвахме ДА!

48

Анонимен

преди 4 години

30години срамно крадене и предателство. За миг имахме държава по добра от повечето в света , с възможности да бъде райско кътче и загубихме всичко и се върнахме преди 1940г с мизерия , алчни чорбаджии и без наука и технологии .Евреите се държат и от пустинята са направили рай и управляват света, а ние от рай направихме тоалетна.Материала не става , няма да я бъде.

47

Циник до 54 и 55

преди 4 години

Двамата селски бклуци... трагедията на България е, че вие осемдесетпроцентовите сте повече от нормалните... За сведение - 27 месеца от живота си пропилях в Елхово под. 24260 (кашимерията) ... вие нямаше да оцелеете там... Най, безмислените месеци в живота ми! Армия ли.... Отврат!

46

БГ на 3 морета

преди 4 години

До ЦиникНещо за руските евреи няма ли в твоята енцикопледия за евреите или тия страници си ги скъсал в селския клозет, докато четеш клекнал.

45

БГ на 3 морета

преди 4 години

До ИСТОРИЯИли си ***, или си страшно, жестоко и непоправимо неук!

44

горанов

преди 4 години

В България, партия ГРОБ са НАЦИ.Вкарали децата си по втория начин в СМГ с немски език. За Английската паралелка в СМГ останаха свободни 4 места тази година. НАЦИ МАФИОТИТЕ не искат децата им да учат в СМГ с английски език.Лесно тайните служби могат да вземат базата на СМГ и да установят ЦЯЛАТА МАФИОТСКА НАЦИ СТРУКТОРА.Няма да им простим!!! Смърт на НАЦИ!!!

43

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Евреите са лоши и неблагодарни хора . Ще ви дам Пример - Въпреки че България е единствената Държава спасила Евреите през ВСВ, които са живели на територията и , е платила Огромни репарации в полза на Евреите . Тоест - храни куче да те лае .Парите платени на Евреите надвишават загубите на всички евреи през периода 1937-1945 година . Така се изгради Израел - от БГ Бюджета - ама Бай Тошо беше пич и продаваше Петрол от Саудитска Арабия на Израел и изби загубите ни .

42

Циник

преди 4 години

Няма втора държава на този свят - учередена с указ на ООН през 1948 година.Еврейски лобита са в цялото правителство на САЩ... единствено Израел може да прави БЕЗНАКАЗАНО каквото си иска... Във всички правителства на западни държави - ще откриете задкулисни дърпачи на конци с еврейски корени... Финанси... Едра индустрия.. МЕДИИ... В следвоенна Германия - 99% от медиите са собственост на евреи... Целия свят се направи на ударен, когато Израел си направи атомна бомба.. така и до днес!

41

Анонимен

преди 4 години

Моисей или Мойсей?