25

Анонимен

преди 4 години

Поне сградата да е хубава , а тя като конструкция прилича на обикновена жилищна кооперация, нищо специално

24

Анонимен

преди 4 години

Всичко,което е по далече от морето епровинция! ( Хемингуей)

23

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът ви даваше въздух, сега капитализмът ви взе слънцето, въздуха. Строи ви гета, а строителите на капитализма се изнасят в милионерските си вили.

22

Анонимен

преди 4 години

Достатъчна част от обществото искаше спиране на узаконен, в корупционна среда, строеж. Въпреки, че сградите, в които живеят, също са строени в такава среда. Ако някой убеди достатъчно граждани, а те убедят кмета, че вашето жилище трябва да се бутне за да освободи място за кучешки приют, ще го отчуждят и вас ще ви изгонят. Това е демокрацията, анархия в която само измамници печелят.

21

Анонимен

преди 4 години

До баба мараБао Маро, преди два месеца Слънцето ви го рекна като кака Сийка - ми като искате живейте си в панелките , бе, иначе щехте да живееге в "Златен век", ние ви строим небостъргачи, магидтрали, вие не признавате. Цел свет строи небостъргачи, .. не ми пука, че не е гака,аа нА - Златен век ще стане, скивахте ли ни тактиката.......

20

Анонимен

преди 4 години

Горкичките.Понасяме непоправими загуби ние, гражданите на София и България, столицата на България със струпването на тази грозна грамада като някаква ръждясала огромна скара. Тези хора трябва да бъдат съдени за непоправими вреди в естетиката на околната среда и общественото материално пространство. А пък името - ва си еснафщината, ва си снобарията недоучена.

19

ined

преди 4 години

Понесли са загуби щото са дали апартамент на Цветан Цветанов "да оправи нещата", а той нищо не свършил.

18

Анонимен

преди 4 години

А от рушвети колко по толкова загуби?

17

Анонимен

преди 4 години

1,8 млн са рушветите, които Артекс са раздали, за да продължат строежа :)

16

Умерен цесекар

преди 4 години

Цецо *** където се е намесил, после гражданите му плащаме масрафа .

15

гост

преди 4 години

боико ,правителството и депутатите му на НАРОДЕН СЪД на площаду, и веднага се изпълнява присъдата.За да няма ТЯН НЪН мрън.с безболезнена гилотина

14

Анонимен

преди 4 години

Ако си политик, така може да си платиш апартамента - спираш незаконно строежа и им подаряваш 1,8 млн. държавни пари като загуби от незаконното спиране.

13

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно ще осъдят държавата и ще си вземат парите. Ще ги платим, разбира се, ние, а не тези които са спрели строежа незаконно, за да прикрият апартаментгейт.

12

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Прави са осъдете държавата .Вземе те и 100-200 милиона .Нито прасе нито българин не трябва да оцелее през следващите 10 години

11

Анонимен

преди 4 години

В тази сграда е ключът към спелчелването на изборите. Иначе фирмата ме кефи, гражданите да се съобразят с решение на най-хуманният съд. Без коментар! И

10

Анонимен

преди 4 години

А откакто тикваря, слухаря, цацаря и гештапо сготвиха кметицата на младост, нерези с бетонпомпи вилнеят навсякъде денонощно в квартала.

9

баба мара

преди 4 години

мислете на местните избори защото това застрояване и тези небостъргачи ни съсипахаживота нямаме вече светлина и въздух

8

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха София с тези строежи. Блок до блок, не остана празно пространство. Около зоопарка се строят няколко, и не само там. Младост с прехвалените блокове на артекс е някакъв ужас- една малка разбита улица, където не могат да се разминат 2 коли, обградена от 2те страни с грамадни блокове на артекс, и разни селинджъри по къси *** и джапанки се имат за голямата работа, понеже живеят в "луксозен комплекс" на тази крадлива фирма

7

V

преди 4 години

И аз съм си мисли в един идеален свят кви сгради трябва да има в тази част на града с инфраструктурата съответно.Такава сграда е недопустимо да има там .А инфраструктурата на ръба на обществената собственост .без автомобили и частни сгради трябва да е друга.

6

навързани чревца

преди 4 години

Съдията по делото се казва Ситнилска. Спомняте ли си как Ситнилски 2012 раздаваше постове във ВСС. Сега ясно ли е на всички или още трябва да обяснявам?