15

цу

преди 4 години

Тъкмо щях да пиша да не ни приспиват с приказки от 1001-на нощ,не сме деца,но някой ме е изпреварил.Тероризмът е измислен с цел отнемане на човешките права,естествено за наша ,,сигурност".Първият самолет влиза целият без края на опашката,като нож в масло и чак тогава има взрив,вторият още на няколко метра преди ,,сблъсъка'' и има взрив.Технологиите още не са толкова напреднали и холограмите не са така качествени и тайминга на взривовете не беше точен.Вижте клипа на стоп кадри и ще се убедите сами.Също така масивното желязо е много по-здраво от алуминия.*** управляващи Земя

14

Victimized

преди 4 години

И преди и сега Ц Р У е на върха..

13

Анонимен

преди 4 години

"След смъртта на Хамза бин Ладен кой ще поеме Ал Кайда?"Снежанка като втора по ранг ще заеме поста на Дядо Коледа. Сериозно ли още се опитвате да ни баламосвате с вашингтонските приказки от 1001 нощи за "Ал Кайда" измислени само за да оправдаят въвеждането на "патриотичният акт" в действие?

12

Мишо

преди 4 години

Вие що се притеснявате за ЦРУ, те са на държавна издръжка от наркотици, оръжие и крадена нефт. Проблеми с управлението на Ал Кайда никога не е имало!

11

Стамат

преди 4 години

Ал Кайда не са никакви терористи в сравнение с онези в белия дом, бъкимгамския, тел афив и знал ли ги още къде...

10

Анонимен

преди 4 години

Американци и израелци пак ще поемат ръководството на терористите. Че кой друг?

9

Ристу

преди 4 години

Да пуснат обява в джобс бг.

8

Garibaldi

преди 4 години

Кой ще играе ролята на новото страшило через което ЦРУ оправдава военни намеси където си поиска? Вижте в следващия епизод.

7

Анонимен

преди 4 години

"След смъртта на Хамза бин Ладен кой ще поеме Ал Кайда?"Говедоидите може да пробват с Гуйдо, той така или иначе се провали във Венецуела. Или пък с другото деграде Дневални

6

КОГА

преди 4 години

Кога Тръмп ще осветли Терористите ?Този е със сменена Самоличност и ще става Сенатор .САЩ са тарикати - вместо да осъждат Престъпниците ги правят Политици .Путин и Бай Тошо са друга боя - Сибир и Белене .Това е Глобализъм .

5

Анонимен

преди 4 години

Че питайте краварчетата.............ТЕ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Фащ ще нчмпрят заместник на техните възпитаници.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами никой няма да поема водачеството - кадрите на ал кайда и идил ще се върнат по базите си в сащ !

2

Анонимен

преди 4 години

Време е вече Ал Кайда, ИДИЛ и всички останали да бъдат оглавени от истинския си лидер, защитник и финансов благодетел, стоящ до сега в сянка - Владимир Путин!

1

Анонимен

преди 4 години

Някой следващ ***. Подходящи са белите хакери от *** груп.