15

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят Холандия, Англия, Франсето и т.н. Така им се пада, като не слушат нас българите кво им казваме. Източна Европа ще оцелее , ама ония са загинали... Ето сега и финансовият министър на Грейт Бритън е Саждивия Джавид..... Някой ден ще ги прибираме у нас, там квото бяло е оцеляло...

14

муспи

преди 4 години

Защо не ползват американския метод. Ню Йорк гъмжи от забулени с мини-джуп. Обличат фланелки от американски футбол, които им покриват угоения ханш, надолу лъщят свин?ки бедра, - идват като хрътки и за една година надебеляват ориенталски. Главата им е забулена по всички правила. Държат се разковано, и даже с презрение към белите. Не$ите и Мексиканците ги мразят, но си траят по морала но Новия Ред.

13

Белгия

преди 4 години

Белгия никога не е разрешавала бурката и минаретата. А Франция последва Белгия 2011. Оправете си инфото.

12

чарли

преди 4 години

До Анонимен:Има и по-добри методи !

11

дедо

преди 4 години

браво на д ъ р т а та меркел която върна западните държави /не европа защото такова животно няма/ в 19 век. трябва да го изживееш ,и тогава да говориш глупости .сам човек каквоти си направи ,никой друг ,не може да го направи.А и не пуска КОКАЛА ТАЯ.

10

Пингвинът наСнимката

преди 4 години

какво си мисли, че е скрил?И така си личи, че не е хубава. Умрял е някой да й види безличната физиономия и затлъстелите форми на снагата.Ама се е закачулила, без да я е грижа, че плаши децата ни, а същевременно държи и нас в напрежение, защото не знаем дали не е фанатизирана, дрогиранакандидат-шахидка, готова да се самовзриви точно в този супермаркет.Все пак, ние плащаме данъците, от които отчисляват соц.помощи, за да папа тази и 10-те й деца. Длъжна е да се грижи за спокойствието ни!

9

нострадамус

преди 4 години

мама им забулена и терориски

8

;-)

преди 4 години

"Демокрация"Правят това което беше забранено през комунизма.

7

Бяла нинджа

преди 4 години

Черна инджа може да бъде победена само от друга черна нинджа.

6

Анонимен

преди 4 години

Успокоих се! Значи около 14 г. им е инкубационния период- дано след няколко години ни пуснат най- после в шенегеня

5

Анонимен

преди 4 години

И ако забрани късите полички давам шест за демократична Холандия.

4

ДртПрч

преди 4 години

Буркаджийките са свободни да изповядват религията си някъде другаде. Свободни са и да не я изповядват. Свободни са и да я сменят. В копторите, от които са се пръкнали, надали имат такива права и свободи. Но пък там могат да си развяват миризливите черни чаршафи колкото си искат.

3

Циник до 2

преди 4 години

Абсолютно си прав колега!Холандците след още 20 години ще са мулaти... и араби...

2

Анонимен

преди 4 години

Малко са закъсняли Холанците, сега ще му ядът дебелия ... има цели квартали с бурки мурки и по улиците огромни семейства който нищо не правят по цял ден ... всички имат между 3-5 деца.Европа не е това което беше

1

Анонимен

преди 4 години

Недоволните да се товарят на конски вагони и вън от Европа!Забрана на исляма и мюсюлманството във всичките му форми!Европа е Христинска!