10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Корпорациите са виновни дотолкова, доколкото са вързани със стремежа на потребителите да купуват все повече и повече боклу,ци. Потребителят влиза в магазина и не го интересува произходът на продуктите и съдбата на отпадъка. Изхвърля *** в контейнера, и не го интересува, какво ще стане с него нататък, стига да не мирише в апартамента или пред блока.

9

Анонимен

преди 4 години

*** си хвърля *** още преди да има корпорации в България, не пишете глупости по-младите, дет не знаете че и преди хората хвърляха през балкона торби с ***, щот ги мързи да слязат до кофата до блока, както и шишета за по-лесно

8

Анонимен

преди 4 години

До 7Да бе, корпорацията е виновна, че *** си хвърля *** през терасата.

7

Анонимен

преди 4 години

човек би си казал защо всички не си рециклират ***.... защо няма такса пластмаса в магазина. всичко е бизнес, корпорациите искат да си печелят пари и на никой не му дреме. ще загинем в собствени л***а

6

Анонимен

преди 4 години

Стига с това море.Писна ми вече,досадни сте.Всяка втора статия за море вече втори месец.

5

Анонимен

преди 4 години

"Средиземно море се оказва едно от моретата с най-високи нива на замърсяване с пластмаса в света."----------Не съм сигурен, че казвате цялата истина. Твърдят, че в акваторията на океаните, пластмасовите атоли, острови и рифове са с големината на държави.

4

Ф.С.В.

преди 4 години

И забравихте да пишете -платена статия (от бг хотелиери) Навсякъде вече има тонове пластмаси в моретата -В средата на Тихият и Индийският и Атлантическият -няма -но горе има плаваща микро пластмаса -Хубавото е че като стане Трета световна - всички океаНИ ЩЕ ПЛАМНАТ !

3

Анонимен

преди 4 години

то па черно море щото е по-чисто, ама там няма само пластмаса, ами има и л**** от хотелите

2

Анонимен

преди 4 години

А някой твърдят,че гръцкото море е най-чисто.И после да не се чудите защо се разболяват е вие и вашите деца.

1

Анонимен

преди 4 години

" Красота "-:(((