16

Галя

преди 4 години

Това е временно явление, няма как в дългосрочен план да печелиш от безполезна дейност.

15

Анонимен

преди 4 години

Блогът е електронен дневник - нещо като личен сайт, на който авторът - т.нар. блогър - описва с думи какво му харесва и защо, какво не му харесва, какво мисли, какво не мисли и т.н.Влогът е видеодневник. Същите тихи иддиоти се снимат, приказват на камерата и се възхищават на себе си колко са велики

14

ДокторЪт

преди 4 години

До Анонимен> Чеки са, инфлуенцата нали беше няква болест, що се не лекуват?То и това (инфлуенс маркенга) е болест, тежка зависимост от мързел и алчност.

13

Анонимен

преди 4 години

Всичко живо иска да става инфлуенЦър и да взема пари, без да прави нищо. Поради тази причина, от младото поколение нямат интерес да научат нещо, което ще им е полезно, а само чакат да дойде някой и да им плати, за да се пуснат в Инстаграм. Не можеш да намериш вече свестен човек да ти оправи колата, пералнята или да ти залепи както трябва 5 плочки в банята. Всичко живо иска инфлуенЦър да става. Е**м ти тъпотията западна!

12

©

преди 4 години

А шитърите какво взимат? За един приятел питам.

11

House M.D.

преди 4 години

Колега Свирчо, не е до невежество. Просто досега не сте имал оказията да влезете в релации с откровено неграмотни хора.

10

Свирчо

преди 4 години

Инфлурцер, ясно. Супер!Може ли да ми кажете обаче кво е "Влогер" и с кво се отличава от "Блогер" Извинете за нежеството ми в адванс!Със здраве ....

9

Minuva42

преди 4 години

написах един коментар, но го изтрих, защото се чувствам прецакан да се обяснявам заради някой който е копи-пейстнал една безсмислица и я представя за публикация

8

Калеко Алеко

преди 4 години

Другарете и другарките не е лошо да посетят с кликване чичко Гугъл и да си обогатят малко речника с думички, като "инфлуенсър" ... Все пак живеем във века на Интернета, а монозина от тях изписват имената си във Фейсбук на латиница и с английските им значения, така че да не се правят на ощипани моми и рептили от времето на "Пословичната българосъвеЦката дружба", когато обогатяваха майчиния си език предимно с русизми ... !!!

7

Хаха,а доброволците?

преди 4 години

Някой държи ли сметка колко са приблизително инфлуенсърите-доброволци? Харесал си е някаква идея и непрекъснато доказва правотата й, аргументира се, позовава се на факти, които могат да бъдат проверени.Идеята може да бъде от всяка област на живота, не само политическа.

6

Анонимен

преди 4 години

Разносвачи на зарази разни

5

Pen

преди 4 години

Болните от инфлуенца стават все повече :Д

4

Анонимен

преди 4 години

Някой си ми казва, че нещо си е хубаво и аз купувам??? Обикновено питам за това познати и приятели. Те поне са безпристрастни в оценките си и никой не им плаща. Тъй наречения инфлуенцър, демек болен от инфлуенца, рекламира онзи, който му плати най-много.

3

House M.D.

преди 4 години

При такива обезщетения на болните от грип, става ясно защо НОИ няма пари.

2

Възмутен

преди 4 години

"Инфлуенс маркетингът..." С тези хубави български думи започва поредната статия, написана от чуждопоклонници, които се опитват да се правят на интересни!

1

Анонимен

преди 4 години

Чеки са, инфлуенцата нали беше няква болест, що се не лекуват?