16

111

преди 4 години

НЕ е от ОНЗИ етнос!Гледайте телевизия!

15

Анонимен

преди 4 години

Защо такава майка да има контакт с подрастващото си дете, което с все още с неукрепнала психика?Какви могат да са последствията от подобни контакти? Майката или ще подлъже момичето, или ще го заплаши, за да може по някакъв начин да се докопа до него извън пансиона. За нея то е вече стока, която струва пари. На тази възраст момичетата от този етнос биват изтъргувани, родителите им си правят сметка за това още от момента на раждането на "женското".В пансиона поне ще завърши основно образование.

14

Анонимен

преди 4 години

След като такава майка има адвокат, значи и там има нещо като Хелзинкски комитет, който си вре носа там, където не му е работа и създава проблеми.За това момиче е по-добре да остане в католическия пансион под грижите на монахините. Майката се е активизирала поради възрастта на детето й. Според традициите на техния етнос, то вече става за булка и може да бъде продадено или на кандидат-съпруг, или на сводник. За парите е зорът, а не за доброто на момичето. Нашето посолство да не се излага.

13

Анонимен

преди 4 години

До Факт до 6Доколко са гърци може да се спори. И в миналото хората са си приписвали такъв етнически произход, какъвто им е бил по-изгоден в момента.Дане се забравя, че византийското императорско семейство емигрира в Италия. Това се случва по време, когато Търновското царство е унищожено и позабравено. И естествено, по-престижно е било в Италия да се представиш за грък, последвал василевса си.

12

Анонимен

преди 4 години

Майката индийка ли е?

11

отношение

преди 4 години

Енрико Теста написа книга тази пролет и в същия този сайт има статия и може всеки да я прочете- нещо като рецензия:Как думата "българско" се е превърнала в обидa в ИталияДумата е символ на нещо тъжно, сиво, вяло, както и на злоупотреба с власт и измама

10

Баш гърци

преди 4 години

До Факт до 6 100% гърци да, с такова име?

9

Анонимен

преди 4 години

"българско"12годишно дете живее в Италия от 4 годишно с майка си,доведения си баща,баба си и прабаба си.Ходело е на училище с непрани дрехи и въшки,майката не искала да учи румънски в училището/ако е българче защо не го записала в българско училище/.Пределно ясно е кой е етноса.Правилно са го прибрали в католическа институция при монахините,има шанс да стане човек.Иначе катунарската рода ще я продаде или изкара на магистралата.

8

Факт до 6

преди 4 години

Булгари е фамилно име. Големи богаташи от гръцки произход от векове са в Италия.

7

ДС

преди 4 години

Първо Холандия, после Норвегия и Швеция сега и Италия иска да ни вземе децата.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Не говори глупости. Една от най-скъпите италиански марки се казва Булгари - BulgariНикой нямаше да си кръсти марката така, ако Българин беше обида.

5

Бау

преди 4 години

Това новите норвежци ли са ? :D

4

vlady

преди 4 години

На католиците не трябва да се доверяват деца - свещениците са известни с педофилията си, има много песни за тях.

3

Анонимен

преди 4 години

Специално в Италия с "българин" се обиждат един друг политици и журналисти. Справка- дори в тълковния им речник го има. Изключително мизерна страна спрямо нас с отношение граничещо с расизъм. Съвсем логично е при това положение и настроение, а като се има и предвид, че почти нямат съдебна система и са шампиони по корупция, да отнемат дете от майка! Сега е момента министерството не да наблюдава, а журналистите срамежливо да отразяват, а да идат да направят един як репортаж как ни третират!

2

2

преди 4 години

Каквото и да е направила ( работила на баданте , най-вероятно и на черно, за да се закрепи), няма по-кофти от католическите мисии... тормозят децата, карат ги да работят , а недай Боже, някой падре да реши да изповяда детето! Дано жената си вземе обратно мъничето

1

Липсва информация?

преди 4 години

Сигурно е направила нещо. Едва ли току така са отнели детето и са го дали в дом.