19

Мангала на сапун

преди 4 години

Осъдиха двама роми на общо 28 г. затвор условно за жестоко убийство.

18

Гаро

преди 4 години

Аз съм против смъртната присъда! Но тия бих пуснал от трудов лагер където ще работят оковани само нощна смяна и когато станат на по 75год. ги освобождавам!

17

Анонимен

преди 4 години

Това щото 2-*** роми = 1 българин!А 1 ром = 2 големи мартинита!И на 2 малки Куба Либре! С лимоньче!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Периодично има такива статистики и за престъпността у нас, но на широката публика се съобщава само, че около 90% от престъпленията са извършени от лица с малцинствен произход, без да се уточнява етносът.

15

За какво НФИ пилее

преди 4 години

парите ни?До АзИ покойният д-р Ив.Георгиев изтъкваше този факт, позовавайки се на изследванияна ДНК.Но най-дебелата българска етнографка подмазвачката Лина Гергова го заклейми заради тази негова твърда позиция (без обаче да го опровергава с какъвто и да било научен аргумент, защото няма знания в тази област). И Фонд "Научни изследвания" й даде някаква награда, като публикува дисертацията й, която беше на ниво изрезки от регионален вестник, но съдържаше тази хула по адрес на д-р Георгиев

14

Анонимен

преди 4 години

До Луди хораТочно това е най-подходящата в случай присъда - до живот без право на замяна, но не да "лежат", а да заработват издръжката си. Първо заработва наема за килията, в която е настанен, после неговия дял от заплатите на персонала на затвора и режийните и накрая, ако останат пари, ще яде и ще си купува лекарства.

13

Продължавам да питам

преди 4 години

Кога най-после при подобни случаи ще се заемат разследващите журналисти да изчислят колко пари са ни стрували извършителите, от момента, в който бременните им с тях майки са получили платено майчинство, до момента, в който престъпниците са навършили 18 г.?С колко десетки хиляди е олекнал бюджетът, за да изхрантутим тези двамата?И колко ще ни струва издръжката им в затвора за тези общо 28 г.?Е, стига вече разхищения на финансови средства, изкарани с честен труд от нас, данъкоплатците!

12

СправедливоНаказание

преди 4 години

за такова деяние у нас не се прилага. И двамата са били достатъчно големи, за да съзнават какво правят. Тези никога няма да се поправят и пак ще извършат някое безобразие, а през останалото време ще са в тежест на данъкоплатците и ще създават себеподобни, след като излязат от затвора.

11

House M.D.

преди 4 години

Присъди не се сумират, о, правно неграмотни жyрналя!

10

Деян Куцев

преди 4 години

Айде бе за някъде си самотник им зачерниха животите. То и без друго за него е по добре Алла да си го прибере да не се мъчи.

9

Аз

преди 4 години

Сега четох за японците какви смески с хора ще правят. Но са сгрешили избрали са шимпанзе понеже било най-близко до човека!!НЕ Е ТАКА "РОМИТЕ" най-близкото до човека същество!!!

8

Наблюдател

преди 4 години

Ще попаднат на хора в затвора и ше станат хора.

7

Анонимен

преди 4 години

То това е на 1ва инстанция. Докато стигнат зо 3та Гешев ще ги пусне, стига да обещаят малко гласове за боковистите

6

Анонимен

преди 4 години

До 3В Територията присъдите не се сумират

5

Анонимен

преди 4 години

Гешев като дойде и по ниски присъди ще има..Електората е ценен!

4

Луди хора

преди 4 години

А какво стана с доживотната без право на замяна? Нали е по особено жесток начин и са осъзнаваме какво правят? *** съдебната система ебааате садъъъъъъ

3

Анонимен

преди 4 години

Брейй, то било много евтино да убиеш някого у нас бе?Ако убиеш няколко наведнъж дали правят промоция? Например Убий 2 за 35 години или 3 за 40? И то в случай, че ти се сумират присъдите за всяко убийство. Щото ако е само една 20-ка за н-броя убийства си е направо рахатлък!

2

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли нямаха с кво да почерпят съдника тези роми, тц тц тц

1

браво на родата

преди 4 години

Зарязали стареца,а сега се кундисали за пари,така ли!?Не че ще вземат нещо,ама ако падне!Баси народа,баси чудото!