92

gor

преди 4 години

Goranov е престъпник.1. Накара СМГ да приеме сина му, който беше скъсан на изпита.2. Той живее в чужд апартамент на частен бизнесмен.3. Сградата, в която живее е същата, в която се намира и хакера.Boiko е престъпник1. Манипулира, заплашва, убива, рекетира и краде2. Няма бивша мутра. Той си остава мутра.Geshev1. Осъди Иванчева, независимо, че основния свидетел се отказа от показанията си2. Без доказателства обвини ИТ фирма, че хакнала НАПТримата са от ромски клан, който вече 20 год

91

Ми2

преди 4 години

Аз съм сигурен, че паролата е била 123456

90

Анонимен

преди 4 години

Порнофилма тепарва ще го гледаме....но държавата е стабилна !

89

22029

преди 4 години

Директорите са уволнени. Тя, най-виновната за подценяването на рисковете, остава. Калинките, уредени в НАП на заплати, също остават. Трудно било да намерят добри спациалисти. Защото нито един конкурс не се провежда с тази цел, а за да се устрои нечие протеженце. В бъдеще време ни разказват за чужда помощ. Междувременно сме на сергията - кой каквото си хареса, може да си го прилапа.

88

мх

преди 4 години

Заради изтичане на лични данни се убиват хора,тези от нап си мислят,че тази криза е шега!

87

ФБР на куково лято

преди 4 години

Директор на ФБР по времето на Сноудън е Робърт Милър - същия, който разследваше Тръмп и който е отговорен за програмите за следене и упорито ги защитаваше!И изтичането е от идиотщина на военнните - конкретен човек Сноудън, няма нищо общо с ФБР... Предполагам доста оставки е имало, но българските политици *** дори не сравняват правилно и не знаят за какво става дума. Едно е данни на политици а друго на цял един народ. Да е имало гражданско дело срещу Сноудън?

86

До: 70

преди 4 години

Абе ти луд ли си!?!? Толерира...хахахаха...ти или не плащаш данъци въобще или си "наш" човек или нямаш халхабер представа!!!!

85

Край

преди 4 години

Има професии които умират да създават проблеми за да ги решават после. Сега цялата НАП я закачиха на въдицата.

84

анонимен

преди 4 години

ТОЧНО ТАКА ИЗВИКАЙТЕ ОТВЪН СПЕЦИАЛИСТИ И НА ТЯХ ДА ПЛАЩАТЕ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА ЩОТО СТЕ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ. САМО КАЛИНКИ НАКАЦАЛИ ВЪВ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. АМИ ИЗВИКАЙТЕ ХАКЕРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК СЕ ПРАВИ ТОВА, БЕЛКИ ЗАПОМНЯТ ВАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НЕЩО И НАУЧАТ.

83

Discovery

преди 4 години

Спокойно г-жа... като бях мъничък баба ми ми казваше "Случва се"... така де... да се посссера. Та така и вие, случва се да се посссерете, ама на вас постоянно ви се случва всъщност вие си ходите все насссрани. Народа е свикнал да ви гледа поссссрани, а вас да не ви е срам и да не предприемата мерки, като примерно да си подадете оставката... хубаво ви е да си ходите насссрани...

82

men

преди 4 години

в белите държави казват "незнанието не е оправдание", некадърноста и невниманието също. само у бугаристаня, един два бушона подадат оставнка, един друг се разкае по телевизията че повече нема да правят така и пито платено. и от следващия ден пак от начало. глупавичък робски народ. дайте му 200 грама спирт с есенции и един комат леб и го правете каквото си поискате.

81

Край

преди 4 години

Сега тези дето създадоха проблема ще го решат - за много пари. Външна помощ.Вредата от хакването на НАП е около НУЛА лева обаче след толкова истерия по телевизора - след такова подгряване ще се похарчат едни десетки милиони за софтуер от наши хора.

80

Анонимен

преди 4 години

Предполагам, че Димитрова се разписва срещу 600 лева бруто месечно. :-)

79

Анонимен

преди 4 години

Бойко в момента чете по няколко милиона реда кодове за да оправи нещата.

78

Митьо

преди 4 години

Нали търсиха ай ти експерт за агенция пътища преди няколко месеца за заплатата от 600 лв. Смях в залата

77

Анонимен

преди 4 години

Де е Гейбриъл да оправи НАП?

76

Предприемач

преди 4 години

Хайде познайте какъв специалист ще отиде да работи в НАП за 1000 лв. Първо да си оправят заплатите, оттам се тръгва. С трици не се ловят маймуни вече

75

Програмист

преди 4 години

Идвам да работя за НАП, но заплатата трябва да я умножите по 5 за целта

74

Мария Гаргамел

преди 4 години

Заплатите в НАП и Митници са смехотворни. Продавачките в Лидл вземат повече. Как очакват със смешни заплати да имат компетентни и некорумпирани служители????

73

Дядо Спас

преди 4 години

След дъжд - качулка ....