26

Анонимен

преди 4 години

"Комунизмът няма място в спорта. Мястото му е в миналото!"Ама кое .. спорта или комунизъмът?

25

Анонимен

преди 4 години

В спорта има робство, купуват продават спортисти, футболисти.

24

Анонимен

преди 4 години

от Позитано 20 дадоха ли официално становище или кака Корни го мисли. Един пример по темата. Един депутат без да сме го молили решава да стане такъв само, защото знае, че народът трябва да гласува за да избере някой. Работи като такъв без да има нужните познания, взима заплата, ходи на почивка и т.н. Партията му взимаше доскоро 11лв на глас, затова че балъците са отишли да гласуват за някоя партия без да имат регламентирано възнаграждение за упражняване на тежка мисловна дейност коя св_я да избе

23

Бачо Илия

преди 4 години

До АнонименПрочети Капиталът и тогава дръккай глупости ! Нищо общо няма с Ленино-сталинския социалилизъм. Комунизма трябваше да победи в най- развитите страни, а не в най бедните. Погледни скандинавските страни, те са много по- близо до социализъм. Не случайно в Икономическите институти в САЩ се изучава Маркс. Говорим за икономика не за революции.

22

Анонимен

преди 4 години

До до анонимен Не знам какво се се досетили Китай ,ама навремето китайският комунизъм и бил охулван ,оплюван ,наричани са РЕВИЗИОНИСТИ ,а днес ...Не напразно стари партизани ,покойници вече ,са твърдели ,че Т. Живкови обкръжението му ,са се продали на масоните,през 60 те години , и ще продадат България . И си я продадоха !

21

Анонимен

преди 4 години

До Истината Истината е ,че демокрация ,комунизъм ,либерализъм ,п .едализъм ,всичко е измислено в нечия Син.агога .И всички сме в джоба на Израел . Ама в Китай ,Сине-дриона се издъни мощно .

20

Истината

преди 4 години

Създателят на "комунизма" Карл Маркс е евреин от семейство на потомствени равини. Самата комунистическа идеология е създадена с цел евреите да заграбят богатствата на неевреите. 200-300 човека от правилния етнос да си присвоят имуществото на всички хора уж в "името на народа". С други думи това е еврейска измислица.

19

бай Тошо

преди 4 години

в спорта сега се перат много пари - един ден когато дойде комунизма спортистите ще трябва да работят и няма вече да са професионалисти, така ще спрат да се тъпчат и със стероиди... професионалният спорт е върхът на капиталистическата извратеност

18

Енгелс

преди 4 години

Като чета първите изречения явно авторът съвсем няма представа какво е марксизма, оттам идват и глупостите които е написал. Това не е някаква идея или мечта, а научна теория. Маркс разглежда развитието на обществото и икономиката и разделя периодите на родово-общинен, робовладелски, феодализъм, капитализъм, комунизъм. Понеже не може директно да се премине от капитализъм към комунизъм, ще има един междинен период, който Маркс нарича социализъм и той няма нищо общо с Ленинизма. Прочетете Капиталът

17

Малумна статия

преди 4 години

Уникално *** стаия. Каккъв комунизъм каъв спорт. Професионалният спорт е просто зимислица на капитализма и почива на старият римски постулат за хляб и зрелища за да не мисли плебса за нищо друго.Професионалният спорт е ЗЛО в него освен допинг няма нищо друго. Истинският спорт е амтьорският защото е ИСТИНСКИ

16

до анонимен

преди 4 години

Китай беше в строг комунизъм допреди 40 години и бяха станали най-бедната страна в света. Тогава се сетиха, че зад паравана на комунизма всъщност могат да изградят една монополистична капиталистическа система. В Китай си голям ако си чуждестранен инвеститор или политик, това е. Див капитализъм е Китай, а държавата е монополист.

15

Анонимен

преди 4 години

"Ето как мечтата на Маркс и Енгелс е също толкова неприложима в реалния свят, колкото е и желанието на част от дамите в спорта за еднакво възнаграждение с мъжете. Комунизмът няма място в спорта. Мястото му е в миналото!"Много избирателно го давате. А едновременно с това пишете статии в подкрепа на равното заплащане между мъже и жени в другите професии.

14

Анонимен

преди 4 години

Спортистите точат пари от реклама и мафиоти-перачи,а рекламата оскъпява всички реални стоки!

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА в Китай какво е сега? Коя партия управлява? Каква е целта й?

12

Анонимен

преди 4 години

Накратко, Маркс е бил беден философ, Енгелс го е издържал, а Енгелс от своя страна е бил разглезено богаташче, което си е фантазирало глупости. Та гладния Маркс пише Капитала и как се правели пари. Гладна кокошка просо сънува, после що се разпаднал комунизма. Как няма да се разпадне, бе, всичко е необосновано, а комуничстическите му книги са чиста проба мечти.

11

Анонимен

преди 4 години

Накратко- в женския спорт имат много по-лека програма, а искат същите заплати като в мъжкия спорт.

10

Анонимен

преди 4 години

Ето това е истинска, логична и вярна статия. Браво.

9

Анонимен

преди 4 години

За пръв път виждам такава профанизация на идеите на Маркс... Наистина е жалко, че ставаме толкова тъпички...

8

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам кои са комунисти обаче take control of your animal culture.

7

Анонимен

преди 4 години

Комуниста мрази всеки който работи и дава продукг или услуга. Особенно ако е частник и трябва да му плаща.