32

ГОШО

преди 4 години

До DriverПропуснали са да кажат че после е изпратен в Сибир и нищо не се знае повече за него или може да е застрелян от Армия Людова

31

Джордж Лукас

преди 4 години

От статията установих че Витолд е рицар-джедай, ранг Мастър. Безстрашен, справедлив, повече държи на Ордена на Цион отколкото на семейството си, почти неуязвим, прави майндтрикове на *** имперски щурмоваци от СС, подкупва ги и ги манипулира, редовно снася важна информация на бунтовниците от Съпротивата, разхлабва болтове с телекинеза, тича по 100 километра утринна ведрина с куршум в тялото, абе изобщо само за лайтсейбъра му нищо не се казва, ама все пак нещо трябва да се остави и на зрителите

30

Калеко Алеко

преди 4 години

До човек ... В долния ми коментар се получи малка неточност, всъщност този който е успял да се измъкне жив дори от Аушвиц и е предавал информация на съюзниците, не е имал никакви шансове пред съвеЦките окупатори, които започнаха ВСВ заедно с нацистите, като нападнаха Полша от двете и страни ... !!!

29

човек

преди 4 години

Калеко Алеко е прав.Всъщност, руснаците са го ликвидирали именно защото е поляк.А при окупацията на Полша, НКВД провежда редица приятелски срещи с ГЕСТАПО на които провежда обучение на агентите на ГЕСТАПО как да измъчват и разпитват враговете на режима.Нацистите са се учели от болшевиките, които са имали по-голям опит с концлагерите по онова време!!!

28

Анонимен

преди 4 години

През април 1943 г. Пилeцки успял да избяга от затвора, заедно с още двама члена на съпротивата. Те разхлабили два болта на врата и напуснали лагера.------------------------------Те разхлабили два болта и напуснали лагера. Два болта...Брех, на два болта ли се е крепяла сигурността в концлагера???

27

salamcho

преди 4 години

До malartДа и е тъжно че са спестили точно това в статията

26

Ото Кариус

преди 4 години

,,Какво да кажа за руснаците? Силните им страни бяха любовта към родината, тяхната самоотверженост дори и сред селското население. И ако трябва днес да избера къде да живея, никога не бих живял на запад, а само на изток. Чайковски и Достоевски са много по-близко до моята душевност, отколкото западните композитори и писатели А Толстой! Притежавам всички симфонии на Чайковски. Обичам и Рахманинов. танков ас от Вермахта /1922 - 2015/

25

Анонимен

преди 4 години

Петолъчката и немският кръст трябваше да продължат заедно! Това би било най добре за България и връщането на Северна Добруджа го доказва. До 22 юни 1941 г. БНЛ и РМС са водили приятелски дискусии и реферати! След това се трепят!

24

Калеко Алеко

преди 4 години

Ако беше попаднал в *** лагер за военнопленници или несъгласни с режима на товарищ Сталини и неговите последователи, този Пилецки едва ли щеше да излезе жив ... Там щеше да види какво представлява деветия кръг на Ада и всякакви други сравнения щяха да му се сторят неуместни ... !!!

23

Чудесен псевдоним

преди 4 години

"malart" на френски означава чалнат, безмозъчен, полуинтелигентен. Чудесен избор, "колега"

22

malart

преди 4 години

И за награда комунистите го ликвидират след като съветските окупатори ги инсталират на власт

21

Язък Язъков-фантаст

преди 4 години

ТОВА УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИМЕР ЗА ЧЕТИВО ДОСТОЙНО ЗА ПУЛИЦЪР, ОСКАР И НОБЕЛОВА НАГРАДА ОТ ЖАНР***НЕНАУЧНА СОРОССОИДНА ФАНТАСТИКА***

20

неграмотен си 6

преди 4 години

До Анонимен 6Какъв комануид този човек е бил в редиците на Армия Крайова и 1948 след жестоки изтезания , не Аушвиц а комунистите са го убили .... абе четете ги тези книги !

19

Анонимен

преди 4 години

Пак ли юдейски пропаганди и измислици? Не разбрахте ли, че хората вече разбраха истината и не ви се връзват?! Разберете добре, това, служителите на НПО:-След милионите лъжи, които бълвате от 30 години, даже и най-великата истина да кажете, пак никой няма да ви повярва! И само вашите, платени клакьори ще припяват мантри до изнемога.

18

ауууу

преди 4 години

"Бръснати с *** бръсначи"Бе що не си...

17

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

За *** ли ни взимате ?

16

H

преди 4 години

Не е такс

15

Анонимен

преди 4 години

Аудиторията на dnes.bg е съставена предимно от ненормални и хора, скъсали отдавна с всякаква идея за приличие. И сайтът с безобразните новини и неграмотни служители (в никакъв случай "журналисти"), и публиката, сте само за оплакване. Всички сте на дъното и копаете ожесточено надолу. И много добре си го знаете.

14

г.х. андърсън

преди 4 години

ПОЛСКИ ПРИКАЗКИ

13

Napoléon

преди 4 години

"L'histoire est une suite de mensongessur lesquels on est d'accord."Napoléon Bonaparte "Историята е набор от лъжи, по които ебило постигнато съгласие."Наполеон Бонапарт