6

Анонимен

преди 4 години

По пътя CAMINO видях над 80 гроба. Случват се тези неща. Където те застигне. Да поставят полча на човечица. Това ще е първият човек загинал на този път.

5

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости починалия човек. Свети Иван Рилски да пази душата му. Нека човека да почива в мир. Много тъжна новина, този тъжен случай едва ли е бил умишлен; това не се е случило нарочно и умишлено.Днес купувам вестник " България Днес", и чета следната новина - свети Иван Рилски е сторил чудо, като той е изцелил нямо малко детенце. Хората от този поход като са видяли това чудо са се разплакалали и прегърнали детето и майката. Майката се е радвала най- много, защото не е очаквала това чудо.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше смъртни случаи по време на ге.й парадите ,щеше да бъде много по- добре. Тази статийка обаче какво цели? Умишено Да нападне, оклевети и опетни това добро шествие, както и организаторите му и хората, които са решили да дойдат да се помолят на българският светец и закрилник свети Иван Рилски.

3

Анонимен

преди 4 години

Какво искате да кажете с тази статия, журналисти? Обвинявате хората, които са отишли на този поход? Обвинявате организаторите, а след това ще нападнете злобно и Светия Синод и БПЦ, нали, злобари? И какво правите вие, журналисти и злонамерени коментатори, когато при такива добронамерени случаи се прави нещо добро , полезно, благочестиво, прилично, но за съжаление, се случи нещастие или беда? Вие, ***, нарочно търсите такива нещатсни случаи за да обвините и нападнете БПЦ и вярващите.

2

Totenkopf

преди 4 години

Защо това трябва да е новина?

1

Анонимен

преди 4 години

МИ ТОЙ УМРЯЛ ***