56

IQ-то

преди 4 години

Не са само гръцките плажове които се пръскат по шевовете,а всички плажове по света където няма ,,мутро-питеци''. Ей го на,кеф ти Турция,Гърция кеф ти другите държави по Европа.Че то в Черна Гора и Хърватия е в пъти по интересно.Един път в живота на едно място за почивка е достатъчно.Отминаха мракобесните времена когато хората бяха принудени да ходят все на едно и също място.Днес можеш да обикаляш по целият свят,разбира се всичко е пари,но и нашето море не е безплатно.

55

Анонимен

преди 4 години

Ние живеем във Варна и сме ходили по гръцко преди 8-9 години, но на юг чак до Крит. Тогава по скоро го направихме на пътешествие, а не лежане на плаж в курортно село. Интересно е , но парите бързо-бързо намалят. Не знам защо някой лъжат, но няма нищо което е по-евтино от тук. Даже в Джъмбо-маркета са по-скъпи китайските дрънкулки. И магнитите са скъпи даже. Аз съм бил 10ки пъти по работа с корабите по техни пристанища и мога да преценя как живеят и колко е скъпо.

54

Ейй

преди 4 години

А коментиращите Прозрачността на водата по нашето Черноморие да вземат малко да почетат за морската флора тук и в Гръцко. То че има фекалики има някъде но цвета на водата често е от водораслите . Не знам дали са чували за цъфтеж на морската флора.

53

Анонимен

преди 4 години

Наистина съжалявам хората изтипосали се на гръцки плаж през юли и август. Не бих си го причинил по никакъв повод. Ужасна жега и навалица.

52

По евтино ли?

преди 4 години

Кое точно е по-евтиното в Гърция,моля да посочите?По ресторантите и магазините цените са като нашите но в евро.Ако те търпят цял ден да се плюнчиш с едно фрапе под чадъра и да си носиш храна от БГ, тогава ти е евтино.

51

Анонимен

преди 4 години

Много обичам да ходя на море,където има малко хора,без навалица! Така че тази година съм в Албена! Плебса е в Халкидики,така че на нашето море няма простотии!

50

НЕеее....

преди 4 години

НИКОГА ВЕЧЕ НА БЕТОНОМОРИЕТО! ПЪЛНО Е С ФЕКАЛИИ ВЪВ ВОДАТА!!!!

49

ххх

преди 4 години

До АнонименИ вируси дал бог

48

ххх

преди 4 години

До Бай ойТи си луд,бе.С тия пари си на 5 звезден хотел на олинклузив в Турция на брега на морето

47

ххх

преди 4 години

До АнонименКое е платено???*** и виж.Всеки уикенд съм на плаж в Гърция и местата наистина са кът.Тук трябва да дадеш 30 лв само за 2 шезлонга и чадър,а това са 16 евро или 4-5 напитки на гръцкия плаж.И там няма фекалии във водата

46

Анонимен

преди 4 години

Е,айде стига платени статии бе!

45

Ром"с

преди 4 години

Вече избягвам българското черноморие и българите в Халкидики от няколко години ,а и не чуствам носталгия нито към едното,нито към другите!

44

Nalbantov Annadim

преди 4 години

za 15 euro dvama turisti v ellada poluchavat otlichen service na chist beach bar s chadari i chisti shezlongi, garderob, wc, dush, osvejitelni napitki v kofi s led, meze, kafe, mineralna voda, plodove, sladoled, fresh........3 dena....s kasov bon....v bg plastat 15 euro za 1 den samo da polegnat mejdu drugite zaribeni...bez napitki, bez service, bez wc, bez garderob, bez dush...turistite sa 300 procenta s po-dobar service v Ellada otkolkoto v Vulgaria.

43

Осман, Ванго и Манго

преди 4 години

В Гърция едно патронче узо - 200 гр. е 7 евро, тук едно малко узо 3.5-4 лв. Гръцка салата - 800 гр. за двама е 7-8 евро, тук овчарска 400 гр. - 8 лв. Сметнете дали тук е по-евтино.

42

Бай ой

преди 4 години

Вчера се връщам от Созопол. Все пак селянията там е по-малко от на юг.Не беше толкова зле, ама такова дране. Двама възрастни и едно дете не ни оправяха по 300лв/ден за спане и храна. Ходил съм 5-6 пъти в Гърция и вече се съмнявам, че е по-скъпо там! За 30-35 евро спокойно си вечеряхме. За чистотата на морето няма да коментирам.

41

Анонимен

преди 4 години

Чета тука някакви бай *** обесняват че срещу конкумация от 6? две кафета използвали шезлонгите и чадър. Та Бай *** и по нашето черноморие беше така но нали сядат на по вода на плажа и от там собствениците вдигнаха цените в заведенията или си ги държат нормални а сложиха допълнително заплащане на шезлонг/чадър. До 2-3 години нашите които сега ходят в Гърция с 2лв в джоба ще отвратят гърците от българските фотосинтезираща *** и ще си сменят тотално политиката ...

40

Анонимен

преди 4 години

Кога ли нормалните хора ще станат на крака и да си потърсят правата?

39

ала абала

преди 4 години

от как българските *** се изнесоха по гръцко,нашето моренце стана по приятно

38

Анонимен

преди 4 години

Абе на нашето море си е гот.Само цените на храната са по високи,но нали знаете че ние българите гоним печалбата.Иначе на Приморско е супер,плаж,море,чадъри всичко е ОК!

37

Иван Иванов

преди 4 години

За колегата по-отдолу който казва,че нашето море е с кристална вода.Ела тук на Сл.бряг и Свети Влас да видиш колко е мътна водата и във нея плуват медузи,водорасли,хартии и помии.Гнус ме е от нашето бетономорие пардон черноморие.Скъпотия и в заведенията някви озлобени пенсионери ме обслужват и няма хора!!!!Това ми беше последното ходене на това наше мизерно море!!!В Гърция си имат пречиствателни станции и редовно си чистят плажовете с тук плуват ла.***!!Ама така ще е с тея ми.зерници нс власт.